15.4.2019 9:32

Συνεχίζει τις θεματικές επισκέψεις το «Δίκτυο Πολιτών»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Στάθης μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» , συνεχίζει τις θεματικές επισκέψεις στις διάφορες δομές που άπτονται στην αρμοδιότητα του Δήμου Χίου.

Αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Για να επιτελέσει αυτό τον ρόλο ,πρέπει να εξασφαλίζει τα αναγκαία μέσα από την Κεντρική κυβέρνηση.

 Η Σημερινή Κυβέρνηση έχει δημιουργήσει νέα καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως ο ΦιλόΔημος, για τη στοχευμένη ενίσχυση των ΟΤΑ με πρόσθετους πόρους και υλοποιείται συγχρόνως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Με τον ΦιλόΔημο μπορούν για πρώτη φορά οι Δήμοι να καλύψουν βασικές ανάγκες σε υποδομές στον τομέα της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αγροτικής οδοποιίας, της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αλλά και σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές, επανάχρηση δημοτικών κτιρίων, κατασκευή-ανέγερση νέων δημοτικών κτιρίων και σχολικών κτιρίων, ανέγερση παιδικών σταθμών κλπ.

Ως “ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ” έχουμε απόλυτο στόχο την διεκδίκηση αυξημένης χρηματοδότησης και στοχευμένων μόνιμων προσλήψεων προσωπικού για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες», αναφέρουν οι υποψήφιοι και ο επικεφαλής της υποψήφιας δημοτικής παράταξης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ