23.5.2019 17:48

Συμπαράταξη πολιτών | Με στόχο την είσοδο στον β' γύρο

Την βεβαιότητα ότι η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ θα είναι και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών , εξέφρασε από τη Χίο ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σπιλάνης. Το βράδυ της Τετάρτης έγινε ανοιχτή ομιλία και παρουσίαση του συνδυασμού της ΠΕ Χίου στο Otra Rota με μεγάλη συμμετοχή του κοινού , αφού φίλοι, μέλη της παράταξης , επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες , στελέχη του τοπικού  ΣΥΡΙΖΑ , της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων –Πράσινων , πλαισίωσαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση , στέλνοντας μήνυμα ενότητας και νίκης.

Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Κοτσακάς, ο υποψήφιος δήμαρχος με το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Μανώλης Στάθης, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ Φραγκίσκος Σέργης ,  πολλά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και των Οικολόγων και της ΔΗΜΑΡ,  αλλά και απλοί πολίτες που επικροτούν αυτή την ενωτική προσπάθεια ήταν όλοι εκεί.

Ο Γιάννης Σπιλάνης  μίλησε για την συμμετοχική αυτοδιοίκηση,  για την βιώσιμη ανάπτυξη και στα δέκα νησιά μας,  για το ενωτικό μας εγχείρημα και καταχειροκροτήθηκε από όλους.

Διαπίστωσε για άλλη μια φορά την ανυπαρξία της σημερινής περιφερειακής αρχής στο Βόρειο Αιγαίο και ζήτησε από όλους ,  να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Βόρειο Αιγαίο, να είναι μέσα στους δύο φιναλίστ και ένας αέρας δημοκρατίας, αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης να φυσήξει στο Βόρειο Αιγαίο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων  , σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ