21.5.2019 17:14

Στο Νοσοκομείο Χίου το "Δίκτυο Πολιτών"

Περιοδεία στο «Σκυλίτσειο» και στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στη Χίο, πραγματοποίησε το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ, την Τρίτη 21 Μαΐου 2019.

Ο υποψήφιος  δήμαρχος Χίου Μανόλης Στάθης συνοδευόμενος από τα μέλη του συνδυασμού Δημήτρη Ζαφείρη και Σούλα Μπρικόρη επισκέφτηκαν στο «Σκυλίτσειο» και συνομίλησαν με ασθενείς γιατρούς και εργαζόμενους.

«Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και οι βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στο «Σκυλίτσειο», η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και η επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Νοσοκομείου παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια,  είναι ζητούμενα της τοπικής κοινωνίας και το Δίκτυο πάντα θα είναι παραστάτης και συναγωνιστής σε αυτές τις διεκδικήσεις», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου Μανόλης Στάθης.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στον ΕΟΠΥΥ όπου και  τα στελέχη του ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ, ενημερώθηκαν από τους εργαζόμενους στην υπηρεσία.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ