19.2.2019 22:20

Στήριξη σε Χριστιάνα Καλογήρου από τη ΝΟΔΕ Λέσβου

Ανακοίνωση στήριξης στις κομματικές υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Δήμο Λέσβου και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέδωσε το πρωί η ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας έτσι τόσο τη νυν περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου στον αγώνα της διεκδίκησης μιας ακόμα τετραετίας στον περιφερειακό θώκο του Β. Αιγαίου, όσο και τον υποψήφιο Δήμαρχο Στρατή Κύτελη, που διεκδικεί τις τύχες (ως τώρα) του ενιαίου Δήμου Λέσβου.

Αναλυτικά: «Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η κυβέρνηση των γυρολόγων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει ακόμη καταλήξει αν θα «σπάσει», ή όχι, ο Δήμος Λέσβου. Με τους τακτικισμούς, τις παλινωδίες  και τα πισωγυρίσματά της,  κρατά αιχμάλωτο ολόκληρο το νησί, θεωρώντας ότι, κατ’ αυτόν το τρόπο, θα δημιουργήσει πρόβλημα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ας γνωρίζουν όμως ότι η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι μετά από διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στο κόμμα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, οι επιλογές είναι για μεν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, για δε το Δήμο Λέσβου ή Μυτιλήνης ο κύριος Στρατής Κύτελης.

Όσον αφορά στη περίπτωση δημιουργίας και δεύτερου Δήμου η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο Δήμαρχο, που θα ανακοινωθεί παράλληλα με τη δημιουργία του Δήμου αυτού. Είναι λογικό ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, ως όργανο του κόμματος, στηρίζει τις επιλογές αυτού.»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ