23.5.2019 14:37

Στη Λαγκάδα η προεκλογική εκδήλωση της ΛΑΣ Δ. Χίου

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λαγκάδας πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, χθες το απόγευμα. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Παντελής Καλόγερος ,η Μυρόπη Αργυρούδη, ο Στεφανής Τσίγκος, ο Νίκος Βαβούλης, ο Μανώλης Πάσσας, ο Κώστας Πουλιανός,ο Μάρκος Κούνουπας, ενώ την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μάρκος Σκούφαλος.

Κατά τη διάρκεια της  ομιλίας του ο Μάρκος Σκούφαλος εξήρε τη στάση του Τοπικού Συμβουλίου της Λαγκάδας απέναντι σε όσους διαφεντεύουν ζωή μας, ενώ συνέδεσε τις ευρωεκλογές με τις περιφερειακές και δημοτικές που και στις τρεις περιπτώσεις δείχνουν την αντίθεση- σύγκρουση δύο κόσμων: Αυτών του πλούτου και της φτώχειας.

Κάλεσε σε υπερψήφιση του τοπικού, δημοτικού και περιφερειακού ψηφοδελτίου,υπερψήφιση του ΚΚΕ  μέσα από μια ενιαία ψήφο που θα δώσει μία δυνατή απάντηση, μία ισχυρή κόκκινη ψήφο που δεν θα ακυρώνει η μία την άλλη, ώστε να κάνουμε μία κοινωνία στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ