28.5.2019 19:22

Σιγή ιχθύος από τη ΝΟΔΕ Χίου για την «απώλεια» του Δήμου Χίου και τη βραχεία κεφαλή Καλογήρου

Καλεί τους Χιώτες να ψηφίσουν τη Χριστιάνα Καλογήρου λέγοντας ότι πρόκειται για υπεύθυνη ψήφο

Στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών εστιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου καλώντας τους πολίτες του νησιού να στηρίξουν στον β’ γύρο την Χριστιάνα Καλογήρου, λέγοντας ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την ανακοίνωση βέβαια απουσιάζει εντέχνως κάθε αναφορά για την «απώλεια» του Δήμου Χίου, παρότι σύσσωμη η ΝΟΔΕ Χίου πρωτοστάτησε στην προσπάθεια επανεκλογής του Μανώλη Βουρνού.

Παράλληλα σε μία προσπάθεια να της «βγει» τουλάχιστον η επιλογή της Περιφέρειας διαβεβαιώνει ότι η Χρ. Καλογήρου «θα είναι όχι απλώς η Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο αλλά η επιτυχημένη περιφερειάρχης όλων των πολιτών».

Αποφεύγει δε να αναφερθεί στο αποτέλεσμα του α’ γύρου, εκεί όπου η νυν Περιφερειάρχης, σε τοπικό επίπεδο, κέρδισε οριακά τον Κώστα Μουτζούρη για μόλις 330 σταυρούς κι αυτό εξαιτίας της κινητοποίησης του πολιτικού γραφείου του Ν. Μηταράκη τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στη μάχη της 26ης Μαΐου 2019 οι Χιώτες ψηφοφόροι με αίσθημα ευθύνης έδωσαν την απάντησή τους στο λαϊκισμό, την προχειρότητα και τη λάσπη. Η Χίος με ποσοστό 36,63% (έναντι 33,11 % πανελλαδικά) έδωσε εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ να επαναφέρει τη χώρα μας στη κανονικότητα.

Ως ΝΟ.Δ.Ε Χίου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χιώτες για το ηχηρό μήνυμα αλλαγής που έστειλαν, για μια αλλαγή στην κοινωνία, την οικονομία, την ασφάλεια.

Η μάχη συνεχίζεται, την 2η Ιουνίου 2019. Η Νέα Δημοκρατία έχει και στηρίζει τη δική της Περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίο, τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Είναι και θα είναι όχι απλώς η περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά η επιτυχημένη περιφερειάρχης όλων των πολιτών και όλων των νησιών του Β. Αιγαίου. Στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιούνη όλοι μαζί στηρίζουμε την πολιτική επιλογή του κόμματος της Ν.Δ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ψήφος στη Χριστιάννα Καλογήρου είναι η ψήφος των υπεύθυνων πολιτών απέναντι στους ευκαιριακούς σωτήρες του τόπου μας.     

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ