28.5.2019 15:51

Πρωτοβουλία: "Οι ψηφοφόροι να οξύνουν την κρίση τους στον β' γύρο"

Ανακοίνωση ενόψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέδωσε η "Πρωτοβουλία" σημειώνοντας ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει να οξύνουν την κρίσης τους για να επιλέξουν τον επόμενο Δήμαρχο του νησιού. Παράλληλα ο συνδυασμός του Μανώλη Βουρνού ξεκαθαρίζει ότι η συζήτηση για τυχόν συνεργασίες θα πρέπει να γίνει από την ερχόμενη Δευτέρα και όχι νωρίτερα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” ευχαριστεί τους χιλιάδες συμπολίτες μας που την τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής. Δυστυχώς,  η “Πρωτοβουλία”, με μία μικρή ποσοστιαία διαφορά μένει έξω από τον επόμενο γύρο των εκλογών.

Η “Πρωτοβουλία για τη Χίο” ως συνδυασμός κάλεσε από την αρχή, τους ψηφοφόρους να οξύνουν την κρίση τους και να ψηφίσουν αυτό που θεωρούν καλύτερο.  Ασφαλώς, με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε ότι θα πρέπει και τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών να ψηφίσει η καθεμία και ο καθένας μας. Μόνος γνώμονας για την Πρωτοβουλία είναι η συνέχιση του έργου που έχει θεμελιωθεί και η προσωπικότητα τόσο των επικεφαλής όσο και των ανθρώπων οι οποίοι εκλέγονται στον κάθε συνδυασμό και οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τη διοίκηση και να διαχειριστούν το αύριο της Χίου.

Οι δυνατότητες συνεργασίας στα πλαίσια του “Κλεισθένη Ι” και οι τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό, είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει μετά τη Δευτέρα. Η παρουσία και ο τρόπος λειτουργίας της Πρωτοβουλίας μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο στόχο θα έχει το αύριο της Χίου, αυτό για το οποίο δουλέψαμε 5 χρόνια τώρα, αυτό στο οποίο θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας".

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ