17.5.2019 16:47

Παρουσίασε τους υποψηφίους του το Δίκτυο Πολιτών του Μανόλη Στάθη

Τους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε χθες στον «Μεζά» ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου  Μανόλης Στάθης.

Η βραδιά ξεκίνησε με μουσική από τον Μάριο Νεαμονιτάκη και την ορχήστρα του και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του συνδυασμού . Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης εκδηλώνοντας τη στήριξη του στον συνδυασμό.

«Θα δώσουμε τη μάχη για να καταπολεμήσουμε όλες τις παθογένειες της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν οδηγήσει σε αυτό το αδιέξοδο. Έχουμε συμμετέχει σε πολλές προεκλογικές εκστρατείες σε πολλές εκλογικές περιόδους. Αναγκαζόμαστε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια γιατί ποτέ δεν υλοποιούνται.» είπε ο κ. Στάθης.

Αναφερόμενος στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του τόνισε, «Επιλέξαμε τα μέλη του συνδυασμού μας με βάση την κοινωνική τους δράση και την ευαισθησία τους. Δεν κοίταξα τι σόι έχουν πίσω τους και τι ψήφους  θα υφαρπάξουμε από τους συμπολίτες μας με τις σχέσεις αίματος. Η επιλογή των υποψηφίων έγινε με βάση την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Πολλοί από αυτούς σήμερα απουσιάζουν κι απουσιάζουν γιατί δίνουν άλλον έναν αγώνα, αυτόν της επιβίωσης».

Ο κ. Στάθης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη της παράταξης, «Πιστεύουμε ότι θα είμαστε νικητές. Θα συμμετέχουμε στο δημοτικό συμβούλιο, θα έχουμε γερή εκπροσώπηση και θα μπορούμε να παρεμβαίνουμε και να παρακολουθούμε τι γίνεται εκεί».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη συμμετοχής του κόσμου στις εκλογές, «Η δημοκρατία δεν λειτουργεί με αναθέσεις. Πρέπει να ενεργοποιήσουμετους ψηφοφόρους. Πρέπει να δώσουμε άλλη μια μάχη, αυτή ενάντια στον καναπέ. Πρέπει το μήνυμα μας να φτάσει σε όλους τους πολίτες».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις δηλώσεις των συνυποψηφίων του για νίκη από την πρώτη Κυριακή υποστηρίζοντας, «Δυο συνυποψήφιοι μας έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Το ποσοστό που θα πιάσουν την πρώτη Κυριακή, θα είναι η απόκλιση τους από τις επιθυμίες του χιώτικου λαού. Βλέπουμε μπροστά, τραβάμε με δύναμη, δεν σταματάμε», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου, Μανόλης Στάθης παρουσιάζοντας έναν προς έναν τα μέλη του συνδυασμού του.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με την ορχήστρα του Μάριου Νεαμονιτάκη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ