31.5.2019 10:50

Παν. Χριστόφας: «Θα είμαστε παρόντες»

Δήλωση Παναγιώτη Χριστόφα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών

Στην πρώτη μας δήλωση, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, αναφέραμε πως η παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της επόμενης τετραετίας θα είναι ουσιαστική και εποικοδομητική.
 
Με αυτόν τον τρόπο τιμούμε την υποστήριξη των πολιτών του Βορείου Αιγαίου και παραμένουμε πιστοί σε όσα πρεσβεύουμε από το ξεκίνημα της προεκλογικής μας εκστρατείας, όταν υποστηρίξαμε πως στα νησιά μας πρέπει να εφαρμοστεί ένα διαφορετικό σχέδιο, με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των κατοίκων, για να μπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά, που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.
 
Οι κάτοικοι του Βόρειου Αιγαίου γενικά, και όσοι μας τίμησαν με την στήριξη τους στον πρώτο γύρο των εκλογών ειδικότερα, μπορούν να επιλέξουν αυτόν ή αυτήν που θεωρούν ότι μπορεί με τον καλύτερο τρόπο να οδηγήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην επόμενη μέρα.
 
Θα είμαστε παρόντες.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ