27.5.2019 13:41

Π. Χριστόφας: "Θα αλλάξουμε όλοι μαζί το μέλλον των νησιών του Β. Αιγαίου"

Η προσπάθειά μας, που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2018, είχε σαφή στόχο: να συνεισφέρουμε στο να ομορφύνει ο τόπος μας και να καλυτερεύσει για τα παιδιά μας. Να γίνει ένας τόπος αντάξιος της ιστορίας του, όπου οι νέοι θα θέλουν να επιστρέψουν σε αυτόν και όχι μόνο να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά να νιώθουν περήφανοι που επέλεξαν τα νησιά μας για να δουλέψουν και να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους σε αυτά.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, θέλουμε να πιστεύουμε πως μείναμε πιστοί στις αρχές μας: της ενίσχυσης της συμμετοχής - ιδιαίτερα των νέων -, της διαβούλευσης, της συνεργασίας και του πολιτικού πολιτισμού.

Είναι σταθερή η θέση μας, πως το μέλλον των νησιών του Βορείου Αιγαίου θα τα αλλάξουμε όλοι μαζί, αυτοδιοικητικοί, διοικητικό προσωπικό της Περιφέρειας, φορείς και πολίτες.

Δεν θεωρούμε πως έχουμε χάσει. Έχουμε σαφή εντολή από τους κατοίκους των νησιών μας, να συμμετέχουμε και να συμβάλλουμε από τη θέση μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην υλοποίηση του οράματός μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του Βόρειου Αιγαίου, που στήριξαν την προσπάθειά μας και τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», και να τους διαβεβαιώσουμε πως ο αγώνας μας λοιπόν δεν έχει τελειώσει.

Η παρουσία μας θα είναι εποικοδομητική και ενεργητική με γνώμονα το συμφέρον αυτού που θα πρέπει όλοι μας να υπηρετούμε ως τελικό «νικητή»: του τόπου μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ