21.5.2019 11:25

Νικηφόρο μήνυμα από τα Νοτιόχωρα έστειλε η «Συμπαράταξη Πολιτών»

Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των υποψηφίων συμβούλων της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Βορείου Αιγαίου από την χθεσινή επίσκεψη σε χωριά της νότιας Χίου. Οι επαφές με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους συλλόγων των κοινοτήτων Θολοποταμίου, Βέσσας, Ελάτας και Λιθίου,  υπήρξαν ιδιαιτέρως επιτυχημένες και κράτησαν έως αργά το βράδυ. Κοινό αίτημα η αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτών των περιοχών και η ένταξη τους στον σχεδιασμό του τουριστικού χάρτη, η δυνατότητα παροχής κινήτρων για την παραμονή των κατοίκων, η πολιτική προστασία και η ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας.

Η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου, έχει το σχέδιο και την πείρα να εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική που θα επικεντρώνεται στην ύπαιθρο και τους ανθρώπους της .

Το καλό παράδειγμα της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου αποτελεί τον οδηγό , για ανάλογες πρακτικές αξιοποίησης όλης της τοπικής παραγωγής , στο σύνολο των νησιών.

Ώστε το Βόρειο Αιγαίο να ταυτιστεί με την ποιότητα στη παραγωγή και στις υπηρεσίες! 

Ώστε τα χωριά σε όλα τα νησιά  να μείνουν ζωντανά και τα φώτα σε σπίτια και επιχειρήσεις ανοιχτά!

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ