19.4.2019 10:20

Νέα 12άδα υποψηφίων με τον συνδυασμό Τριαντάφυλλου

Δώδεκα ακόμη υποψήφιους με τη ΣυμμμαΧία Αξιών, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κώστας Τριαντάφυλλος.

Αποστολίδης Παντελής
Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος. Σπούδασε στα ΤΕΙ Συγκοινωνιακών Έργων Υποδομής και εργάστηκε για χρόνια στην Τεχνική Υπηρεσία Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Έχει διατελέσει τρεις φορές Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Μηνά, ενώ παράλληλα ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου. Κατάγεται από το Νεοχώρι και έχει έναν γιο.

Ζαννάρα Ανθίππη
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δικηγόρος Χίου από το 1986. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χίου για τρίτη θητεία, με πίστη στον ενεργό πολίτη.

Κερμπάτσος Γιώργος
Από το 1985 εργάζεται ως Οδοντίατρος και είναι μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου συνεχώς από το 1998 μέχρι σήμερα. Έχει υπηρετήσει τα κοινά, από τις θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Χίου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χίου.  Γονείς του ο Νίκος Κερμπάτσος και η Νιτσα Παντελαρα.
 

Κοκκινάκης Αθανάσιος
Εργάζεται στο ΔΕΔΔΗΕ Χίου εδώ και 26χρόνια. Υπηρέτησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιδημάρχου Καμποχώρων και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βασιλεωνοίκου. Έχει ενεργή πολιτιστική δράση . Είναι παντρεμένος με την Έλλη Κοντογιάννη και έχουν τρία παιδιά.

 

Μανωλάκης Γιάννης
Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως εικονολήπτης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο χώρο εστίασης ως σερβιτόρος, αλλά και σε ξενοδοχειακή μονάδα, ως υπάλληλος υποδοχής. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

 

Μέλης Μιχάλης
Εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία εδώ και 25 χρόνια. Έχει εργασθεί και στον ιδιωτικό τομέα. Υπηρετεί την Αυτοδιοίκηση με πολλή αγάπη εδώ και 13 χρόνια από τη θέση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Δαφνώνα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κορίτσια.
 

Πετράκη Γλυκερία 
Γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε Φυσιοθεραπεία Β΄με μετεκπαίδευση στη Γερμανία. Εργάζεται ως εκπαιδεύτρια zumba. Έχει έναν γιο 13 χρονών.

 

Σαραντινούδης Γιώργος 
Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Ασκεί τη δικηγορία στη Χίο από το 2004. Είναι παντρεμένος με την Ιουλία Μαρκάκη και έχουν δύο παιδιά.

Στεφανίδης Γιώργος 
Απόφοιτος της σχολής Μεταλλειολόγων και Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εργάστηκε σε ιδιωτικές μεταλλευτικές επιχειρήσεις, στο «Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων», στη «Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου» και στην «Περιφερειακή Ενότητα Χίου» ασκώντας καθήκοντα στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, των δημοσίων έργων, της βιομηχανίας και της αυθαίρετης δόμησης.

Στούπος Ντίνος
Είναι διευθυντής στην Ιχθυόσκαλα 33 χρόνια. Εδώ και 20 χρόνια, υπηρετεί την αυτοδιοίκηση. Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου συμμετείχε στα Δ.Σ. όλων των οργανισμών του Δήμου. Από το 2003 – 2007 ήταν Αντιδήμαρχος Χίου. Το 2010 εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος. 
Είναι παντρεμένος με την Ντέπυ Στουπάκη και έχουν δύο κόρες, την Αρετή και την Αργυρώ.

Χειλάς Ιωάννης
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε το 2004, όπου εκλέχτηκε πρώτος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Χίου.

Χρίτης Γιώργος

Πρώην Δήμαρχος Αμανής. Κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής του πορείας συντέλεσε καθοριστικά στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων, με την παροχή υπηρεσιών, αλλά και μιας σειράς σημαντικών έργων, όπως μελέτη - κατασκευή τουριστικού αγκυροβολίου στα Λιμνιά Βολισοσού, αγορά ασθενοφόρου για τις ανάγκες του Δήμου Αμανής, αγορά οικοπέδου και δημιουργία πάρκινγκ στο δημοτικό διαμέρισμα Βολισσού, αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα (πλακόστρωτα πλατειών και οδών) αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, συνέχιση προγραμμάτων βοήθεια στο σπίτι και κοινωνικής μέριμνας, εγκατάσταση νέου αντλιακού συγκροτήματος και  κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στη Βολισσό, επέκταση και βελτίωση αγροτικής οδοποιίας σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα έργα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ