24.5.2019 0:55

Μήνυμα ενότητας και γαλάζιας επικράτησης στο Βόρειο Αιγαίο

Με την παρουσία και τη συμμετοχή της πρώην υπουργού και βουλευτή Όλγας Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Χανδρής η κεντρική πολιτική εκδήλωση στο νησί της Χίου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», με τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Η κα. Κεφαλογιάννη μιλώντας στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η περιφερειακή αρχή και εξέφρασε την υποστήριξή της στο πρόσωπο της Χριστιάνας Καλογήρου, ευχόμενη καλή επιτυχία στη συνολική και μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν αυτές τις μέρες όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο».

Στην ομιλία της η Χριστιάνα Καλογήρου, δύο μόλις μέρες πριν τις περιφερειακές εκλογές,υπογράμμισε με έμφαση τη σημασία που έχει η αναμέτρηση αυτή για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, την ανάγκη να πορευθούν στην επόμενη περίοδο με πνεύμα ενότητας και δημιουργικής συνεργασίας προκειμένου με έργο, μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, σε ένα ενιαίο σύνολο δράσης να επιτευχθεί για όλους το καλύτερο αποτέλεσμα.

https://www.politischios.gr/autodioikitikes-ekloges-2019/menuma-enotetas-kai-galazias-epikrateses-sto-boreio-aigaio

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Η Περιφερειάρχης έκανε σύντομη αναφορά στη θητεία που εκπνέεισημειώνονταςχαρακτηριστικά: «Σταθήκαμε πιστεύω - με σεμνότητα και ευθύνη το λέω - αντάξιοι του ρόλου μας».

Αναφερόμενη στην επόμενη περίοδο μίλησε για τη σημασία της εμπιστοσύνης. «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο, χωρίς το οποίο τίποτα δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Τίποτα δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Τίποτα δεν μπορεί να διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα. Ο δεσμός μας είναι η εμπιστοσύνη.Η αναγκαία υποστήριξη είναι χρήσιμο να συνοδεύεται πάντα από την αυστηρή ματιά και την απαιτητική κρίση».

Η Χριστιάνα Καλογήρου επανέλαβε ότι η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα είναι πέρα από τον εαυτό μας και έχει αποκλειστική αναφορά στις ανάγκες, τις λύσεις και τους ανθρώπους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ