24.5.2019 12:24

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έλαβα το «Δίκτυο Πολιτών» κατά την περιοδεία του

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας εξέλαβε το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ XIOY  κατά την περιοδεία του στην Πέμπτη 13 Μαΐου 2019, στα Μαστιχοχώρια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου,  Μανόλης Στάθης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  Δημήτρης Μανολιάς, Λεωνίδας Στάθης, Αθηνά Πασάδη, Γιώργος Γεωργίτσης, Δημήτρης Θεοδοσίου, Αντώνης Παντελόγλου συνοδευόμενοι και από τον συντονιστή της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χίου Φραγκίσκο Σέργη, βρέθηκαν στα Μαστιχοχώρια και επισκέφτηκαν διαδοχικά τα χωριά, Βέσσα, Ελάτα, Μεστά Ολύμπους και Πυργί.

Στην επαφή με τους κατοίκους της Νότιας Χίου, στην πλειοψηφία τους μαστιχοπαραγωγοί και άνθρωποι του μόχθου, αναδείχθηκε η αγωνία του κόσμου για το αύριο για την εργασιακή αποκατάσταση των παιδιών τους και την παραμονή τους στα χωριά.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ αφουγκραζόμενο την αγωνία και της Νότιας Χίου είναι υπέρ της άσκησης των πολιτικών εκείνων που θα ενισχύσουν την ύπαιθρο, στη δημιουργία των υποδομών που θα διευκολύνουν τους κατοίκους της στην καθημερινότητα τους αλλά και των έργων και των επενδύσεων με τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας που θα επιτρέψουν στα παιδιά να παραμείνουν στον τόπο τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ