15.5.2019 22:58

«Με θεμέλιο την εμπιστοσύνη και με οδηγό το αποτέλεσμα προχωράμε»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», με τη Χριστιάνα Καλογήρου.

Κατά τη διάρκειας της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι 27 υποψήφιοι του συνδυασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

Στην ομιλία της η Χριστιάνα Καλογήρου αναφέρθηκεστην κρισιμότητα της εποχής, στην ανάγκη η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει με ρεαλισμό, επίγνωση και υπευθυνότητα, χωρίς μεγάλα λόγια και μεγαλόπνοες διακηρύξεις,υπογράμμισε τη σημασία της εμπιστοσύνης και σημείωσε με έμφαση την αξία που έχει η πρόταξη τουαποτελέσματος ως κριτήριο για κάθε απόφαση και δράση.

Αναφερόμενη στη θητεία που εκπνέει η Χριστιάνα Καλογήρου είπε χαρακτηριστικά: «Σταθήκαμε πιστεύω - με σεμνότητα και ευθύνη το λέω - αντάξιοι του ρόλου μας».

Και συνέχισε λέγοντας:«Σήμερα, προχωράμε.Με εμπιστοσύνη και ευθύνη προχωράμε.Η εμπιστοσύνη πρώτα, η εμπιστοσύνη πρώτη, φίλες και φίλοι.Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο.Χωρίς εμπιστοσύνη, τίποτα δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Τίποτα δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Τίποτα δεν μπορεί να οικοδομήσει μια νέα πραγματικότητα.

Η εμπιστοσύνη είναι ο δεσμός μας.Γι’ αυτό και η στήριξή σας, είναι χρήσιμο να συνοδεύεται πάντα από την κριτική παρατήρηση, την αυστηρή ματιά και την απαιτητική κρίση.Η εντολή σας, η εμπιστοσύνη σας δηλαδή, είναι για εμάς μέγιστη υποχρέωση. Δεν είμαστε εδώ για τον εαυτό μας.Δεν συμμετέχουμε στα δημόσια πράγματα για τον εαυτό μας. Το έχω σημειώσει και με άλλη αφορμή. Όποιος συμμετέχει και διεκδικεί την εμπιστοσύνη είναι, οφείλει να είναι, υπηρέτης των συμπολιτών του.Αυτή είναι η ευθύνη του.Αυτή είναι η ευθύνη μας».

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ