Με φόντο τη σύνθεση απόψεων το προεκλογικό σποτ της «Πρωτοβουλίας»

Το βίντεο εστιάζει σε τομείς όπως η ανακύκλωση, το νερό και ο αθλητισμός, για τους οποίους το επιτελείο Βουρνού θεωρεί ότι έχει συντελεστεί σημαντική πρόοδος.

Μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και χωρίς να εμφανίζεται σε κάποιο σημείο του βίντεο ο Μανώλης Βουρνούς, η παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Χίο» δημοσιοποίησε το πρώτο της προεκλογικό βίντεο.

Σε αυτό δύο χέρια τοποθετούν κομμάτια του παζλ σε ένα φόντο που διαρκώς αλλάζει και προβάλει σημαντικά ζητήματα όπως η ανακύκλωση, η χωροταξία, ο αθλητισμός, η πρόνοια και το νερό, αφού το επιτελείο της Πρωτοβουλίας θεωρεί ότι σε αυτούς τους τομείς έχει συντελεστεί σημαντική εξέλιξη, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνο.

 

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ