3.5.2019 14:19

Με Φιλόδωρο Βιτέλλα, Γ. Κατσό και Α. Συρρή ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο Καλογήρου στη Χίο

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, με τους οποίους ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο:

Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

Φιλόδωρος Βιτέλας. Γεννήθηκε το 1966 στην Καλαμωτήτης Χίου και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Σαβίνα Φραγκούλη. Έχει σπουδάσει τεχνολόγος γεωπονίαςκαι είναι υπάλληλοςτου Υπουργείου Δικαιοσύνης. Για πολλά χρόνιαδραστηριοποιείται στην πολιτική. Ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, όπου από το 1981 έως 1986 ήταν υπεύθυνος οργανωτικού.Επιστρέφοντας στη Χίο διετέλεσε συνεργάτης των βουλευτών Χίου Γιάννη Πίττα και Κώστα Μουσουρούλη. Ήταν υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου Γιάννη Κοσμίδη. Είναι συνεργάτης του βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη από το 2014, αρχικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης και μετέπειτα στο πολιτικό του γραφείο. Είναι μαστιχοπαραγωγός. Συμμετέχει στην εθελοντική ομάδαδασοπυρόσβεσης ΚαλαμωτήςΧίου: «Ομάδα Δράσης». Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ΑθλητικήςΈνωσης Καλαμωτής.

Γιάννης Κατσός. Γεννήθηκε στη Χίο το 1993, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής. Ήταν μέλος της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Άννα Συρρή. Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Σπούδασε ναυτιλιακά στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος M.B.A. με κατεύθυνση την ελεγκτική χρηματοοικονομική. Εργάζεται στον τομέα της Ελεγκτικής.

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ