27.5.2019 13:02

Μ. Σκούφαλος: «Ευχαριστούμε όσους έδωσαν τον αγώνα μέχρι τέλους»

Το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε όσους τίμησαν τις δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια απηύθυνε μέσω Facebook ο Μάρκος Σκούφαλος. Στην ανάρτηση του σημειώνει:

«Ευχαριστούμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συμπορεύτηκαν μαζί του. Όλους και όλες που μας τίμησαν, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, αλλά και σε αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες έφτασαν ως την κάλπη, ψήφισαν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ιδιαίτερα, όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.

Ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και το πάθος όλων των συναγωνιστών μας στο νησί που σε αντίξοες συνθήκες , μέσα σε ένα βαθιά συντηρητικό πλαίσιο, με υφέρποντα το φασισμό και την ξενοφοβία έδωσαν τη μάχη , άντεξαν μέχρι το τέλος . 
Ευχαριστούμε όλους εκείνους που ξεπέρασαν τις όποιες διαφωνίες με το κόμμα μας και συμπορευόμενοι μαζί μας , κατακτήσαμε την πρώτη θέση σε τοπικά συμβούλια ή αυξήσαμε τις δυνάμεις μας για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις .
Είμαστε εδώ ! Το δίκιο ποτέ δεν ήταν συνάρτηση εκλογικού αποτελέσματος. Συνεχίζουμε!»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ