26.3.2019 9:02

"Κοινωνική πολιτική από τον Δήμο προς όφελος των πολιτών χωρίς διακρίσεις"

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δίκτυο Πολιτών» Μανόλης Στάθης με υποψηφίους της δημοτικής παράταξης.

«Πιστεύοντας απόλυτα, ότι η Κοινωνική  πολιτική του Δήμου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς η αρχή των επισκέψεων μας ξεκίνησε ,με τον Πρόεδρο  του ΝΠΔΔ Π. Καμπούρη και διευθυντές των κοινωνικών και αθλητικών δομών και  συνεχίσθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Πολιτικών Γ. Παπαδόπουλο.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων έγινε αναλυτική και ουσιαστική ενημέρωση για τις υφιστάμενες δομές του Δήμου, ετέθησαν ερωτήματα, ενημερωθήκαμε για προβλήματα που υπάρχουν και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος .

Ως ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ έχουμε στόχο την επόμενη μέρα στον Δήμο Χίου,  στηρίζοντας  την θεμελίωση του νέου κοινωνικού κράτους που έχει ως βασικό αποδέκτη την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου.

Για εμάς είναι  αναγκαιότητα η άσκηση κοινωνικής πολιτικής προς όφελος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς, αξιοποιώντας το σύνολο των θετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών ,με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης.
Για εμάς είναι  αναγκαιότητα η αντιμετώπιση των συμπολιτών μας με ευαισθησία και αλληλεγγύη έχοντας ειδική μέριμνα προς τους ασθενέστερους, τους ανέργους και τα ΑΜΕΑ»,
αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ