8.4.2019 20:26

Γιώργος Δανιήλ: "Οι Οινούσσες χρειάζονται μία διοίκηση στιβαρή και αποφασιστική"

Ηχηρό μήνυμα εμπιστοσύνης και πορείας προς τη μεγάλη νίκη έδωσε η αιγνουσιώτικη οικογένεια του Κορυδαλλού και του Πειραιά σε συγκέντρωση, που πραγματοποίησε στην περιοχή την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Στ. Δανιήλ.

Ο επικεφαλής της παράταξης πλαισιωμένος από αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για τη μεγάλη συμμετοχή τους στην κυριακάτικη πρόσκληση και αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρόγραμμα και τις προτάσεις του για την επόμενη τετραετία.

«Ο ακριτικός μας Δήμος χρειάζεται μια διοίκηση στιβαρή και αποφασιστική. Θα λειτουργούμε με διαφάνεια, ταχύτητα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Θα βρίσκομαι εκεί συνεχώς, θα περνάω συνεχώς από τις γειτονιές και θέλω να με εμπιστεύεστε και να επιλύονται επί τόπου τα προβλήματα» είπε ο Γ. Δανιήλ σε όσους εξέφραζαν τη δυσαρέσκεια τους ότι δεν εισακούονταν τα παράπονά τους από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αιγνούσας απευθυνόμενος στους συμπατριώτες της Αττικής τόνισε ότι η μεγαλύτερη παρουσία τους στο νησί θα είναι το κύριο ζητούμενο για την παράταξή του. «Θα εργαστούμε εντατικά να λυθεί το αποχετευτικό πρόβλημα. Στην ύδρευση θα επιδιώξουμε την σωστότερη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Η αφαλάτωση είναι έργο πνοής για το νησί μας. Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και αδιαφορία».

Ο κ. Δανιήλ επανέλαβε την αγωνία του για τα σχολεία και την παιδεία και δήλωσε διαρκώς παρών στα ζητήματα της εκπαίδευσης θέτοντας υψηλούς στόχους μάθησης και ποικίλων δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Στους νέους, που έδωσαν το «παρών» στην συγκέντρωση και όσους αγαπούν την άθληση υποσχέθηκε ένα κλειστό γυμναστήριο, που θα γεμίζει ευχάριστα το χρόνο και θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον τοπικό νεανικό πληθυσμό.

Επίσης επανέλαβε την πρότασή του για την επέκταση του οικισμού και επεσήμανε ότι όταν υλοποιηθεί αυτός ο στόχος θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στην οικοδομή καθώς και επενδύσεις στην οικιστική δραστηριότητα.

Κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε στους συνδημότες του: «Σας καλώ να έρθετε να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ευθύνης. Απαρτίζεται από Αιγνουσιώτες, που βρίσκονταν πάντα στην εμπροσθοφυλακή των αγώνων της Αιγνούσας. Από πατριώτες, που δεν επιθυμούν τίποτα άλλο παρά να βλέπουν το νησί μας να πηγαίνει πολύ ψηλά!»

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ