Αυτ/κες εκλογές 2019

14/3/19 21:53

τελ. ενημ.: 14/3/19 21:55

Επιστρέφει στην Αυτοδιοίκηση ο Μ. Μεννής ως υποψήφιος με τον Κ. Τριαντάφυλλο!

Έπειτα από μια δεκαετία αποχής από την Αυτοδιοίκηση ο Μάρκος Μεννής επιστρέφει στο χώρο που αναδείχθηκε την ώρα που από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο αποτελεσματικές παρουσίες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της «Συμμαχίας Αξιών» με δήλωση του στον «π» ο πρώην δήμαρχος επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία περί επιστροφής του, ως υποψήφιος μ το συνδυασμό του Κ. Τριαντάφυλλου.

«Η εφαρμογή της απλής αναλογικής επιβάλλει το συγκερασμό της εμπειρίας με τη σύγχρονη τεχνοκρατική αντίληψη. Πιστεύω ότι ο Κώστας Τριαντάφυλλος μπορεί να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη Χίο τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Μ. Μεννής.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μάλιστα στέκονταν πολύ κοντά στο σημείο ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου ενώ ήταν ο πρώτος που έσπευσε να τον ασπαστεί με την ολοκλήρωση της.

Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Χίου ή στη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης.

Η υποψηφιότητα Μεννή αναμένεται να προσδώσει επιπλέον δυναμική στην υποψηφιότητα Τριαντάφυλλου καθώς τα τελευταία χρόνια οι πολιτικές Μεννή (ευρείες πεζοδρομήσεις – περιφερειακά πάρκινγκ – αφαλλατώσεις κ.λπ.) δικαιώθηκαν στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε επίσης