10.5.2019 13:01

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» πραγματοποίησε η Χρ. Καλογήρου με τους υποψηφίους της

Η Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Χίου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», επισκέφθηκαν το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο.

Συναντήθηκαν με τον σύλλογο των εργαζομένων, τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τον πρόεδρο του συλλόγου νοσοκομειακών γιατρών και τον πρόεδρο των νεφροπαθών και επισκέφθηκαν κλινικές και το τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τα έργα που υλοποιούνται με την χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ιδιαιτέρως τονίστηκε η σημασία της λειτουργίας εδώ και τρεις μήνες του νέου ψηφιακού στεφανιογράφου, που καθοριστικά αναβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον αντίστοιχο τομέα.

Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία σχετίζονται, τόσο με την ανάγκη για περεταίρω εκσυγχρονισμό των κτιρίων και του εξοπλισμού, όσο και, κυρίως, με την ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η κα. Καλογήρου τόνισε τη διαθεσιμότητα ευρωπαϊκών πόρων λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε έργα κτιριακής αναβάθμισης και προμήθειας εξοπλισμού, αμέσως μόλις οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας καταθέσουν σχετικές προτάσεις».

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ