22.5.2019 9:25

Η τελευταία εκλογική μάχη πριν την κρίσιμη ψηφοφορία

Το μεγάλο προεκλογικό debate των υποψηφίων από το politischios.gr και την "Πατρίδα"

Λίγο πριν την κρίσιμη μάχη της Κυριακής, εκεί όπου οι 7 υποψήφιοι Δήμαρχοι θα δώσουν τον τελικό αγώνα για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής για την επόμενη 4ετία, δίνουν ραντεβού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου και συζητούν επί ίσοις όροις για το μέλλον του νησιού. 

Οι Δημήτρης Αντωνόγλου, Μανώλης Βουρνούς, Γιάννης Καραβασίλης, Σταμάτης Κάρμαντζης, Μάρκος Σκούφαλος, Μανόλης Στάθης και Κώστας Τριαντάφυλλος, συνάντησαν τη συντονίστρια της συζήτησης και Δημοσιογράφο της "Πατρίδας" Χρύσα Μαργαρίτη καθώς και τους: Παντελή Φύκαρη Εκδότη και Διευθυντή του "π" και του politischios.gr, Κώστα Γιαννάρα Ιδιοκτήτη της "Πατρίδα Tv" καθώς και τις δημοσιογράφους του "π" Κυριακή Μαυριάνου και Γρηγορία Μαχαλιά. 

Οι θεματικές

Το Debate που για πρώτη φορά στη Χίο διοργανώνεται από δύο διαφορετικά μέσα κι εκτός τηλεοπτικού στούντιο, περιελάμβανε θεματικές όπως η Καθημερινότητα, η Ανάπτυξη, το Προσφυγικό, ο Πολιτισμός, ελεύθερες ερωτήσεις από τη συντονίστρια της συζήτησης, ερωτήσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων καθώς και ελεύθερος τοποθετήσεις. 

Για την τήρηση της διαδικασίας χρησιμοποιήθηκε ψηφιακό χρονόμετρο καθώς και 4 κάμερες καταγραφής καθώς και φωτογραφικές μηχανές για την πλήρη κάλυψη της συζήτησης. 

Το Debate θα μεταδοθεί στις 19:00 σήμερα το απόγευμα από το Facebook Live του "π" καθώς και από την τηλεόραση της Πατρίδας την ίδια ώρα. 

Τα δύο μέσα ευχαριστούν ιδιαιτέρως, τον τεχνικό της Πατρίδας Παναγιώτη Μαυράκη καθώς και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου Γιάννη Γεωργιάδη για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και την εξυπηρέτηση προς τους διοργανωτές σε κάθε επίπεδο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα καταστήματα: Κομμώσεις "Δέσποινα" (Στεφ. Τσουρή 77), Ελευθερία Τουρλιώτη (Make up Artist), κατάστημα Regenere και υποδήματα Βαγιάνου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ