25.2.2019 12:21

Η πρώτη τετράδα της Χριστιάνας Καλογήρου

Μέχρι στιγμής οι επαφές του προέδρου της ΝΟΔΕ Χίου και του στενού κύκλου του έχουν πείσει τέσσερα νέα πρόσωπα να ενσωματωθούν στο συνδυασμό Καλογήρου. Για τον εφοριακό, μαστιχοπαραγωγό και μέλος της ΝΟΔΕ Χίου, Κ. Νεαμονίτη, έχουμε ξαναγράψει. Ήταν ο πρώτος που πείστηκε να πει το «ναι».

Ακολούθησε η «πεπειραμένη καραβάνα», Λ. Αθηνάδης, ο οποίος εντοπίζει στην υποψηφιότητα του στο συνδυασμό Καλογήρου τη σταδιακή επαναφορά του στα κοινά, έπειτα από τη σημαντική επαγγελματική εξέλιξη της εταιρείας του.

Το λόγο της για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο φέρεται να έχει δώσει και η επιχειρηματίας Χρ. Σεράφη, με διασυνδέσεις και στον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου. Τέλος την υποψηφιότητα της συζητά και η κ. Αν. Βοριά, πρόεδρος του Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου, πρόσωπο με προσβάσεις στις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού και – δίχως να το επιδιώκει – αναμεμειγμένη στην υπόθεση διανομής των ειδών που είχαν δοθεί από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στη Μονομετοχική και με προσωπικές αποφάσεις Καραμανή διανεμήθηκαν σε σωματεία του νησιού.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ