29.5.2019 17:18

Η ώρα της σταυροδοσίας

Θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις των περιφερειακών συνδυασμών ότι ο πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος θα είναι και αντιπεριφερειάρχης;

Κορυφώνεται η αγωνία τόσο των υποψηφίων  όσο και των πολιτών του νησιού για το ποια πρόσωπα τελικά θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο Χίου.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα το πρωί της Πέμπτης χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η δημοσιοποίησή τους αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η αγωνία αφορά πάντως κυρίως τα στρατόπεδα των Χριστιάνα Καλογήρου και Κώστα Μουτζούρη, αφού και οι δύο επικεφαλής έχουν δεσμευθεί προεκλογικά ότι ως τοπικός αντιπεριφερειάρχης θα επιλεγεί ο πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού.

Αν πάντως ισχύουν οι φήμες περί σταυροδοσίας που έχουν διαρρεύσει από συγκεκριμένους υποψηφίους τις τελευταίες ώρες, οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ