24.5.2019 12:47

Η βραδιά της Χιακής Συμπολιτείας

 Ο πεζόδρομος έξω από το «Ρόδι» γέμισε χθες από μέλη και φίλους της Χιακής Συμπολιτείας που πήγαν να παρακολουθήσουν που εκδήλωσαν την πεποίθησή τους για ισχυρή εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 Τη βραδιά άνοιξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ζαφείρης που αναφέρθηκε στη συγκρότηση ενός ποιοτικού και μαχητικού ψηφοδελτίου παρά τις αντιξοότητες και στον αγώνα που έχει μέχρι σήμερα δοθεί ενώ παρουσίασε τους υποψήφιους και τις υποψήφιες της Χιακής Συμπολιτείας σε ολόκληρη τη Χίο.

 Στη συνέχεια η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Τσαρδάκα μίλησε για τους αγώνες που δόθηκαν ανυποχώρητα την περασμένη πενταετία μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και την ανάγκη αυτή η παρουσία να συνεχιστεί ενισχυμένη.

Ο Παντελής Καβύρης, πρώτος από τη συλλογική εκπροσώπηση της δημοτικής παράταξης υπογράμμισε το πλαίσιο αξιών της αριστεράς που υπερασπίζεται με συνέπεια η Χιακή Συμπολιτεία βασισμένη στις αρχές της συλλογικότητας, της διαφάνειας και της ισότητας.

Η Ελένη Μενεξέ έκανε αναφορά στις πλούσιες προτάσεις της παράταξης για πολιτισμό και παιδεία, στην ομαδική δουλειά που γεννά θετικά αποτελέσματα και στην ανάγκη αναζωογόνησης των χωριών με πρωταγωνιστικό το ρόλο των δημοτών.

Η δημοτική σύμβουλος Ερμιόνη Φρεζούλη έκανε αναφορά στα σημεία-σταθμούς της πενταετούς πορείας της Χιακής Συμπολιτείας, στις προτάσεις που με συνέπεια κατέθεσε, στα χαρακτηριστικά που τη διαφοροποιούν ριζικά από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος δήμαρχος στο πλαίσιο της συλλογικής εκπροσώπησης Δημήτρης Αντωνόγλου αναφέρθηκε στην προεκλογική καμπάνια της παράταξης με τα ποιοτικά της στοιχεία, στην προσέγγιση των πολιτών με επιχειρήματα κι όχι με σπατάλη χρημάτων ενώ κατέθεσε τη βεβαιότητά του για ισχυρή, δημιουργική και αγωνιστική παρουσία της Χιακής Συμπολιτείας και την επόμενη δημοτική περίοδο. 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ