22.5.2019 22:10

Διακομματικός Μουτζούρης γέμισε το Μπούρτζι

Παρουσία  σημαινόντων  προσώπων από όλους τους πολιτικούς χώρους που κατέκλυσαν ασφυκτικά το Μπούρτζι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης» του Κώστα Μουτζούρη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  σε ένα κατάμεστο από κόσμο Μπούρτζι  αναφέρθηκε στο  μοντέλο της περιφερειακής διακυβέρνησης που εκείνος θα ακολουθήσει  και σε καμία περίπτωση όπως είπε  δεν θα είναι Λεσβοκεντρικό.  « Ανήκω στον χώρο της ΝΔ αλλά κατέρχομαι στις εκλογές ως ανεξάρτητος πλαισιωμένος από ανθρώπους όλων των κομματικών χώρων. Η αυτοδιοίκηση δεν θέλει χρώματα. Το γεγονός ότι η Περιφέρειά μας είναι από τις τελευταίες στην απορρόφηση ευρωπαϊκών  πόρων  με θλίβει και με στεναχωρεί και ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά.  Το όνομα δε του συνδυασμού σχετίζεται με το άλμα που πρέπει να κάνει η περιφέρεια για να φτάσει εκεί που της αξίζει».

Ο κ. Μουτζούρης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποκέντρωση της Περιφέρειας, τονίζοντας με νόημα ότι η Χίος και τα υπόλοιπα νησιά θα αποφασίζουν για την τύχη τους. « Είναι αδιανόητο τα πάντα να γίνονται στη Μυτιλήνη και όλες οι αρμοδιότητες και οι υπογραφές να είναι  στις εκεί υπηρεσίες. Δεσμεύομαι  ότι η Χίος θα πάρει τη θέση που της αξίζει και θα αποφασίζει για τον εαυτό της.  Σας το υπόσχομαι ότι θα είναι το πρώτο μέλημά μου και αν δεν το πράξω θα είμαι έκθετος στα μάτια σας».

Τέλος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στο θέμα του μεταναστευτικού, διευκρινίζοντας  ότι θα απαιτήσει και θα διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία στα νησιά του Βορείου Αιγαίου να γίνεται μόνο καταγραφή και ταυτοποίηση και μετά προώθηση σε κέντρα της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τον Σταμάτη Κάρμαντζη και σύσσωμο τον συνδυασμό του που έδωσε το παρών στην εκδήλωση  αλλά και όλα τα μέλη του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης» που τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ