11.5.2019 21:51

"Δεν φέρουμε εμείς ευθύνη για λάθη του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Κοινότητας Λαγκάδας"


Από την πρώτη στιγμή το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ στάθηκε στο πλευρό των κάτοικων της Λαγκάδας συμμετέχοντας στην Λαϊκή Συνέλευση . 
Η παράταξη είναι πάντα κοντά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες και δίκαιες λαϊκές διεκδικήσεις πολύ δε περισσότερο, όταν συνδέονται με την προστασία του περιβάλλοντος.
Η περιοχή ανεκτίμητου φυσικού κάλους είναι υποχρέωση όλων να προστατευτεί από ενέργειες που την αλλοιώνουν και πρέπει να παραδοθεί ως έχει στις επόμενες γενιές. 
Την άποψη αυτή διατύπωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης Στάθης  και στον ίδιο τον επενδυτή σε συνάντηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2019.
«Το Δίκτυο Πολιτών δεν φέρει καμιά ευθύνη  για αστοχίες και παραλήψεις του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθώς και του απερχόμενου τοπικού συμβουλίου κι οποιαδήποτε προσπάθεια απόδοσης ευθυνών στον συνδυασμό, δεν έχει λογική βάση, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στις ανακοινώσεις της παράταξης», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Στάθης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ