24.4.2019 19:58

Δήλωση στήριξης του Κώστα Τριαντάφυλλου από τον Τάσο Ποδιά

Έπειτα από προτροπή αρκετών συγχωριανών μου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον Κώστα Τριαντάφυλλο, θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου, μέσα από την 20ετή εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος, δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος, αλλά και λόγω της ενασχόλησής μου με τα κοινά, μέσα από  διάφορους φορείς, αθλητικούς και πολιτιστικούς.

Είμαι σίγουρος ότι μέσα στην επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να καταγράψουμε και να αξιοποιήσουμε το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα που κρύβει ο τόπος μας.

Θέλω να συμβάλω στο ξαναζωντάνεμα των χωριών μας και στην προσπάθεια για το σταμάτημα της αφαίμαξής και της ερημοποίησης τους.

Τα χωριά μας είναι ο πλούτος μας. Όσο δεν το συνειδητοποιούμε τόσο το νησί μας θα μαραζώνει.

Είναι η ώρα να ενεργοποιηθούν όλοι όσοι πιστεύουν στο νησί μας, να σταθεί ο Δήμος δίπλα στους συλλόγους και τους φορείς του νησιού, να αποκτήσουν ξανά ρόλο τα τοπικά συμβούλια και οι πρόεδροι, να αλλάξουμε τον τρόπο που καταρτίζεται το τεχνικό πρόγραμμα, να δημιουργηθούν θεματικές Ομάδες εργασίας με τη συμμετοχή πολιτών.

Στην κατεύθυνση αυτή είναι αναγκαιότητα να επανέλθει ο θεσμός της λαϊκής συνέλευσης μέσα  από τον οποίο θα υπάρξει μια αμφίδρομη πληροφόρηση και ενημέρωση με τους κατοίκους όλων των διαμερισμάτων του νησιού.

Οι συνέργειες και οι συνθέσεις όμως πρέπει να προκύψουν και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ όλων των υγειών παρατάξεων που θα το απαρτίσουν, για το καλό του τόπου μας.

Για τους λόγους αυτούς και επειδή δεν πιστεύω στα πολλά λόγια αλλά στα έργα συμμετέχω στην ΣυμμαΧία Αξιών και στέκομαι δίπλα στον Κώστα Τριαντάφυλλο. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ