18.2.2019 19:07

Αυτοδιοικητικές εκλογές με την εγκυρότητα του Politischios.gr

Αδιαμφισβήτητα το 2019 αποτελεί την πλέον εκλογική χρονιά αφού μέσα στον χρόνο οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για Δήμαρχο Χίου, Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και Εκπροσώπους στη Βουλή των Ελλήνων.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη άμεσης και αντικειμενικής ενημέρωσης ο «π» και το politischios.gr ξεκινά από τώρα μία τον μαραθώνιο μετάδοσης εκλογικών ειδήσεων, μέσα από ειδική κατηγορία στο site www.politischios.gr/autodioikitikes-ekloges-2019, με στόχο την ανάδειξη όλων των θέσεων και των προτάσεων των παρατάξεων αλλά και των υποψηφίων σε Δήμο και Περιφέρεια.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό δημιουργήθηκε και στο Facebook ξεχωριστή σελίδα με την ονομασία «Χίος, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019» (www.facebook.com/EklogesChios ) με στόχο την διαρκή προβολή όλων των υποψηφίων.

Το επιτυχημένο παράδειγμα του 2014

Για το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του «π» οι εκλογές δεν είναι άγνωστες. Βλέποντας πίσω στο παρελθόν, το παράδειγμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014 αποτελεί για εργαζόμενους και δημοσιογράφους μία πραγματική πρόκληση αφού και τότε, μέσα από το νεοσύστατο Politischios.gr , μέσα σε 3 μήνες αναρτήθηκαν και πάλι σε ειδική κατηγορία πάνω από 2.700 ειδήσεις που αφορούσαν τους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς.

Όπως τότε, έτσι και τώρα, ο «π» επενδύει στην αξία της ενημέρωσης παρέχοντας σε υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες καθώς και στους αντίστοιχους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, τη δυνατότητα προβολής των θέσεων και των απόψεών τους, μέσα από συνεντεύξεις, άρθρα, παρεμβάσεις και ειδησεογραφία στο 1ο σε αναγνωσιμότητα επί 4 συνεχή χρόνια, ειδησεογραφικό site της Χίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ