28.5.2019 10:35

Αποδεσμεύει τους ψηφοφόρους της η «Πρωτοβουλία» για τον β’ γύρο

Η συγκέντρωση την επομένη των εκλογών και τι οδήγησε στη μη στήριξη Τριαντάφυλλου

Tην απόφαση να αποδεσμεύσει τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της έλαβε ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για τη Χίο» σε κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) στο δημαρχείο.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν περί τα 50 άτομα με τα στελέχη της δημοτικής αρχής να αποτιμούν το αποτέλεσμα και να θέτουν τους στόχους για το άμεσο μέλλον.

Να στηριχθεί το δημοτικό έργο

Στόχος όσων συμβούλων εκλεγούν με την παράταξη θα είναι τόσο η προάσπιση του έργου που παρήχθη το προηγούμενο διάστημα καθώς και η παρακολούθηση της πορείας των έργων που έχουν δρομολογηθεί.

«Όχι» σε ανοιχτή στήριξη Τριαντάφυλλου

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το ζήτημα της στήριξης του Κώστα Τριαντάφυλλου στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάτι που σχεδόν ομόφωνα απορρίφθηκε από την πλειονότητα των παρισταμένων.

Τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας» εκτίμησαν ότι η σκληρή στάση στελεχών της «Συμμαχίας Αξιών» όπως ο Γιάννης Μισετζής, δεν επιτρέπουν μία ανοιχτή στήριξη του Κώστα Τριαντάφυλλου κι έτσι πάρθηκε η απόφαση να αποδεσμευθούν όλα τα μέλη και οι ψηφοφόροι της παράταξης ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης ώστε να ψηφίσουν κατά βούληση.

Παράλληλα η «Πρωτοβουλία» αποφάσισε να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα συνεργασιών αλλά μετά την προσεχή Κυριακή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ