Αθλητισμός

16/9/15 21:06

τελ. ενημ.: 16/9/15 21:06

Υπερπρωταθλητής ο Κανάρης

ΝΙΚΗΣΕ 1-3 ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ SUPER CUP

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατάκτησε ο Κανάρης, νικώντας 1-3 τη Δάφνη, στον  καθιερωμένο αγώνα του Super Cup Χίου, μεταξύ της πρωταθλήτρια και της κυπελλούχου ομάδας της σεζόν 2014-2015.

Η ομάδα του Δαφνώνα προηγήθηκε στο 301 1-0 με το Λίβανο, η ομάδα των Νενήτων ισοφάρισε 1-1 στο 40` με τον Γκαμάγκα, προηγήθηκε 1-2 με τον Μονίαρο στο 44` και το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε με τέρμα του Ζεράϊ στο 65`. Δίκαιο το αποτέλεσμα, η ομάδα του Χριστόφορου Τσατσαρώνη ήταν καλύτερη από το 301 και μετά

Το κύπελλο στους νικητές απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης.

Δηλώσεις

Κλ. Κανετίδης (Προπ. Δάφνης)

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής κατηγορίας, είχα αγωνία για το πώς θα εμφανιστούμε, είμαστε στη φάση της προσαρμογής, θα είμαστε έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Χρ. Τσατσαρώνης (Προπ. Κανάρη)

«Στην αρχή υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας, η Δάφνη είναι καλή ομάδα, μπήκαμε στον αγώνα νωθρά και αν ξεκινάμε έτσι και στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής θα το πληρώσουμε. Στη συνέχεια συνήλθαμε και νικήσαμε δίκαια. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σαν δυνατό αγώνα προετοιμασίας».   

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση