Αθλητισμός

29/5/15 11:36

τελ. ενημ.: 29/5/15 11:36

Ξεσηκωμός για το μεγάλο ματς στη Μυτιλήνη

Μεγάλη κινητοποίηση αναμένεται να υπάρξει από τους φίλους του Κανάρη για το ματς ανόδου στη Λέσβο με τον Διαγόρα, αύριο στις 5 το απόγευμα, αφού δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτών που θα ταξιδέψουν για το γειτονικό νησί να ξεπεράσει αυτόν που βρέθηκε πριν από δύο σεζόν στην Μύκονο.

Στην κατάταξη του 10ου ομίλου ο Κανάρης έχει 11 βαθμούς, με τον Πανναξιακό να ακολουθεί με 8 όσους και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ενώ στην 4η θέση είναι ο Πυθαγόρας χωρίς βαθμούς. Δεδομένου ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας υπολογίζονται οι βαθμοί στους αγώνες μόνο των τριών ομάδων, ο Κανάρης παίρνει το εισιτήριο για  την Γ’ Εθνική σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας, ενώ σε περίπτωση νίκης του Διαγόρα, θα πάει και αυτός στους πέντε βαθμούς και με συντελεστή γκολ -1 χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να βγει πρώτος. Σε περίπτωση πάντως που η αδιάφορη πλέον ομάδα της Νάξου δεν κερδίσει ή δεν ταξιδέψει καν στη Σάμο για να αντιμετωπίσει τον επίσης αδιάφορο και χωρίς βαθμό Πυθαγόρα, ο Διαγόρας θα αρκείται σε νίκη και με… μισό γκολ για να ανέβει στην Γ΄ Εθνική, αφού στην ισοβαθμία με τον πρωταθλητή Χίου θα υπερτερεί, καθώς στην έδρα του Κανάρη απέσπασε ισοπαλία.

Ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριο Μελέκο, ο οποίος αγωνίστηκε με πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Πανναξιακό και αντικαταστάθηκε. Στον Διαγόρα θα αγωνιστεί κανονικά ο τραυματίας Βαμβουκλής, ενώ επιστρέφει και ο Τριλιανός, μετά την τιμωρία του.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση