1.7.2014 19:56

Ξεπέρασαν τις 100 οι συμμετοχές στον 3ο Ημιμαραθώνιο Χίου

Οι εγγραφές έφθασαν ήδη τις 101!! Ο Ημιμαραθώνιος της Χίου κατακτά τις καρδιές των δρομέων που τον έτρεξαν, με αποτέλεσμα να μιλάνε και να τον διαφημίζουν με τα καλύτερα λόγια!

«Ξεκινήσαμε μόνοι μας πριν 3 χρόνια....... έχοντας στόχους και όραμα, προσπαθήσαμε την πρώτη χρονιά να προσεγγίσουμε και άλλους φορείς του νησιού μας.

Υποσχέσεις πάρα πολλές ...έργο μηδέν. Δεν μας στήριξαν ακόμη και αυτοί που επωφελούνται από τις ενέργειές μας.

Είπαμε δεν πειράζει πιθανόν λείπει η παιδεία και η γνώση για την ανάπτυξη νέων θεσμών που θα προωθούν το νησί μας.

Ας ξανά προσπαθήσουμε για δεύτερη χρονιά να τους πείσουμε...κάποιοι ελάχιστοι που δεν θα είχαν ιδιαίτερα οφέλη, μας πλησίασαν και μας στήριξαν με πάθος.Τους ευχαριστούμε!!!

Όμως και πάλι αυτοί που επωφελούνται από τις ενέργειές μας απουσίαζαν. ..εκτός από μικρές εξαιρέσεις.

Πήγαμε πολύ καλύτερα την δεύτερη χρονιά με περισσότερες συμμετοχές, διορθώσαμε τα λάθη που μας επέτρεπαν οι οικονομικές μας δυνατότητες , έφυγαν όλοι ενθουσιασμένοι.

Φέτος συνεχίζουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό...προτιμούμε να πηγαίνουμε σιγά ...αλλά ότι κάνουμε να γίνεται επαγγελματικά και δικαιωνόμαστε.

Οι φίλοι μας οι γείτονες μας διαφημίζουν στα site τους ,σε τουριστικά πρακτορεία , στους συλλόγους τους… γράφουν και μιλάνε με πολύ κολακευτικά λόγια...τους ευχαριστούμε!

Το πρόβλημα της μεταφοράς των αθλητών από Πειραιά... μεγάλο και δυσεπίλυτο…  δεν θέλουν οι ναυτιλιακές, δεν τους ενδιαφέρει η Χίος;

Παρακαλούμε τους φορείς του νησιού για την παρέμβασή τους!

Τολμήσαμε και φέτος ακόμη ένα βήμα από το μηδαμινό υστέρημα μας , διαφημίζουμε το νησί μας στην Αυστρία.

Αν και βγήκαμε αργά για φέτος πιστεύουμε ότι αξίζει να επενδύσουμε για το νησί μας προκειμένου κάποιοι συμπατριώτες μας να εισπράξουν χρήματα...!

Εδώ είμαστε και τους περιμένουμε να συνεργαστούμε...μέχρι τότε τους παρακαλούμε να συμπεριφερθούν με τον καλύτερο τρόπο στους δρομείς.

Την πρώτη χρόνια είχαμε δρομείς  από 8 χώρες, την δεύτερη από 12 χώρες.

Του χρόνου θα κάνουμε κάποια βήματα πιο σωστά αν και τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν θαύματα ...εμείς θα το τολμήσουμε!

Περιμένουμε τους φορείς, τους  επαγγελματίες του τουρισμού, πολιτιστικούς συλλόγους ,καταστηματάρχες και όποιον κρίνει σκόπιμο ότι ο θεσμός του Ημιμαραθωνίου θα ανοίξει τον δρόμο για τον αθλητικό τουρισμό στο νησί μας» , σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Chiosrunning. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ