Αθλητισμός

24/10/13 12:33

τελ. ενημ.: 24/10/13 12:33

Ξενύχτι στο κλειστό

            Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Κλειστών Γυμναστηρίων του νησιού μας υπάρχουν γερμανικά νούμερα στις προπονήσεις των αθλητών. Οι Ακαδημίες των ομάδων κύρια του μπάσκετ αναγκάζονται να φέρνουν τους λιλιπούτειους αθλητές τους πολύ αργά το βράδυ για προπονήσεις.

Χαρακτηριστικά στο Κλειστό Γυμναστήριο οι αθλητές του Αιγαία του ΒΑΟΛ και του Νηρέα στο μπάσκετ αλλά και της Ολυμπιάδας στο χάντμπολ ξεκινάνε προπόνηση στις 22,00 το βράδυ και τελειώνουν καλώς εχόντων των πραγμάτων τα μεσάνυχτα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο κλειστό των  Καμπόχωρων με την ομάδα του Ομήρου να ξεκινάει τις προπονήσεις στην νυχτερινή βάρδια.

Επίσης πολλές προπονήσεις γίνονται Κυριακή από πολύ νωρίς έως αργά το μεσημέρι γεμίζοντας όλο το πρόγραμμα των γυμναστηρίων.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές ομάδες και  πολλοί μικροί αθλητές που θέλουν να προπονηθούν αλλά το πρόγραμμα προπονήσεων είναι εξοντωτικό και φυσικά οι ώρες απαγορευτικές για εποικοδομητική προπόνηση. Επίσης προκαλούν αναστάτωση και στις οικογένειες των μικρών αθλητών που πρέπει ανάλογα να προσαρμόσουνε το οικογενειακό τους πρόγραμμα.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση