10.6.2015 11:49

Ξεκινούν οι σχολές ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες οι σχολές ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου θα λειτουργήσουν και φέτος θερινά τμήματα για σκάφη optimist και laser με ακαδημίες αρχαρίων ηλικίας από 6 ετών καθώς και τμήματα ενηλίκων. Σκοπός της Ακαδημίας είναι η γνωριμία με το άθλημα, με μια σειρά προπονήσεων για να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές που θα χρειαστεί για να κάνει ιστιοπλοΐα.
Κάνοντας ιστιοπλοΐα μαθαίνεις να αγαπάς την θάλασσα, να την σέβεσαι, να μην την φοβάσαι, έρχεσαι κοντά στην φύση, αποκτάς αυτοπεποίθηση και έλεγχο αφού γίνεσαι καπετάνιος στον σκάφος σου, αποκτάς γνώσεις περί μετεωρολογίας, ναυτικής τέχνης, στρατηγικής, υλικών και παράλληλα γυμνάζεσαι και αθλείσαι. Φυσικά εκτός από το πρόγραμμα προπονήσεων δεν θα λείψουν οι δραστηριότητες ψυχαγωγίας για να περάσουν κοντά μας τα παιδιά ένα ευχάριστο καλοκαίρι.

Τα καλοκαιρινά τμήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου 2015 και θα ολοκληρωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου 2015. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Πληροφορίες- Εγγραφές
Γιάννης Αναδιώτης Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας 6948183618
Νίκος Γεωργούλης Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας 6945433113
Άλντο Σάλβια Προπονητής 6948061112

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ