4.5.2017 10:51

Ξεκινά και πάλι η Ιστιοπλοϊκή Ακαδημία του Ν.Ο. Χίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού καθιερώνει ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης του Ολυμπιακού αθλήματος της ιστιοπλοΐας με ακαδημίες για παιδιά από 6-12 ετών. Για πρώτη φορά λοιπόν, υλοποιεί ανοιξιάτικη ακαδημία με σκάφη τύπου Optimist που θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 10 π.μ. και θα διαρκέσει πέντε Σαββατοκύριακα, με τμήματα έως και 10 αθλητών/τριών το καθένα.
Σκοπός της ακαδημίας είναι η γνωριμία με το άθλημα της ιστιοπλοΐας και η απόκτηση των πρώτων γνώσεων πάνω στο άθλημα. Ο πρώτος κύκλος εκμάθησης περιλαμβάνει μια σειρά μαθημάτων για να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές που θα χρειαστεί για να κάνει ιστιοπλοΐα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία προβλέπεται μια αξιολόγηση προόδου από την οποία οι αθλητές με την καλύτερη απόδοση και εφόσον είναι έτοιμοι, θα προκρίνονται στα προαγωνιστικά τμήματα του Ν.Ο.Χίου. 
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Ελάτε να διδάξουμε στα παιδιά σας με ασφάλεια την τέχνη του αθλήματος. Ένα Ολυμπιακό Άθλημα με μεγάλη ιστορία που δεν έχει ηλικία!!!
Η δημιουργική ενασχόληση του παιδιού με το άθλημα της ιστιοπλοΐας καθ’ όλη την διάρκεια του Χρόνου: Χειμώνα Και Καλοκαίρι ΜΟΝΟ οφέλη μπορεί να έχει!
Με την ιστιοπλοΐα το παιδί γυμνάζει το σώμα αλλά και το μυαλό, ισχυροποιεί τον οργανισμό και διαμορφώνει μια δυναμική προσωπικότητα.
Ζούμε σε μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα και είναι θέμα επιβίωσης αλλά και ευχαρίστησης η γνώση της ιστιοπλοΐας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Γιάννης Αναδιώτης Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας 6948183618
Βασίλης Σωτηρίου Προπονητής 6944758873
Μάρκος Παγούδης Προπονητής 6972086365
Παπαδόπουλος Αλέξανδρος Βοηθός προπονητής 6988703384

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ