9.4.2013 17:02

Ύποπτος για «στημένους» πίνακες διαιτησίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των στημένων πινάκων διαιτησίας και θα πάει στο εισαγγελέα εντός των ημερών. Πάντως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λόγο «καλοστημένη σκευωρία που σύντομα θα ξεσκεπαστεί».

Για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί ως ύποπτοι και έχουν καταθέσει με υπόμνημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού Σούπερ Λίγκα Γιώργο Δούρος και ο νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θόδωρος Κουρίδης .

Συμφωνά με τις ίδιες πληροφορίες, στους προαναφερθέντες δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη για σύσταση συμμορίας και ως περιοριστικό μέτρο να απαγορευθεί η έξοδός τους από τη χώρα.

Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ Χρηστός Σάββας στην εκπομπή της ΝΕΤ 105.8 περί «νταβατζήδων» και «στημένων» πινάκων και εν συνεχεία όσα κατέθεσε, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας και την επιστολή προς του ΔΣ της ομοσπονδίας του πρώην μέλος της ΚΕΔ Κύρου Βασάρα.

Ηδη στην ΕΠΟ έχει σημάνει συναγερμός και σχεδιάζουν τις κινήσεις τους σε περίπτωση που η δικαιοσύνη προχωρήσει σε άσκηση διώξεων.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ