Αθλητισμός

9/1/17 13:05

τελ. ενημ.: 9/1/17 13:05

Τρίτος «Δρόμος Γυναικών Χίου»

ΤΟ CHIOSRUNNING ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ CHIOS WOMENS RUN

Για Τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου  Chiosrunning διοργανώνει τον 3ο δρόμο Γυναικών Χίου στις 8 Μαρτίου 2017, ο οποίος είναι ενταγμένος στα πλαίσια των εκδηλώσεων της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας η οποία γιορτάζεται την ίδια μέρα κάθε χρόνο.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι "σήμερα, σε πολλές περιοχές του κόσμου, η ημέρα έχει γίνει απλώς μια ευκαιρία για τους άνδρες να εκφράσουν την αγάπη τους για τις γυναίκες".  

Στα πλαίσια των εορτασμών το chiosrunning δημιουργεί έναν νέο ,πρωτοποριακό και καινοτόμο , θεσμό για την Χίο , διοργανώνοντας Περπάτημα ή τρέξιμο 5 χλμ. αποκλειστικά και μόνο  για γυναίκες στις 12/3/2017 στις 11:00 πμ με εκκίνηση και τερματισμό μπροστά από το Δημαρχείο Χίου.

Ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός, νικήτριές είναι όλες όσες θα τερματίσουν. Κόστος συμμετοχής 5€, του οποίου σχεδόν το σύνολό του (80%) θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς φορείς που έχουν σχέση με τις κακοποιημένες γυναίκες και μονο-γονικές οικογένειες.

Οι ενδιαφερόμενες θα ενημερωθούν σύντομα για το άνοιγμα των εγγραφών, τη διαδρομή και τις άλλες λεπτομέρειες της συμμετοχής..

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση