9.1.2017 13:05

Τρίτος «Δρόμος Γυναικών Χίου»

ΤΟ CHIOSRUNNING ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ CHIOS WOMENS RUN

Για Τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου  Chiosrunning διοργανώνει τον 3ο δρόμο Γυναικών Χίου στις 8 Μαρτίου 2017, ο οποίος είναι ενταγμένος στα πλαίσια των εκδηλώσεων της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας η οποία γιορτάζεται την ίδια μέρα κάθε χρόνο.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι "σήμερα, σε πολλές περιοχές του κόσμου, η ημέρα έχει γίνει απλώς μια ευκαιρία για τους άνδρες να εκφράσουν την αγάπη τους για τις γυναίκες".  

Στα πλαίσια των εορτασμών το chiosrunning δημιουργεί έναν νέο ,πρωτοποριακό και καινοτόμο , θεσμό για την Χίο , διοργανώνοντας Περπάτημα ή τρέξιμο 5 χλμ. αποκλειστικά και μόνο  για γυναίκες στις 12/3/2017 στις 11:00 πμ με εκκίνηση και τερματισμό μπροστά από το Δημαρχείο Χίου.

Ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός, νικήτριές είναι όλες όσες θα τερματίσουν. Κόστος συμμετοχής 5€, του οποίου σχεδόν το σύνολό του (80%) θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς φορείς που έχουν σχέση με τις κακοποιημένες γυναίκες και μονο-γονικές οικογένειες.

Οι ενδιαφερόμενες θα ενημερωθούν σύντομα για το άνοιγμα των εγγραφών, τη διαδρομή και τις άλλες λεπτομέρειες της συμμετοχής..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ