Αθλητισμός

22/6/14 13:00

τελ. ενημ.: 22/6/14 13:00

Τρίποντο για το 3 on three

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΤΟΥΤΝΟΥΑ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ

 Περισσότεροι από 100 αθλητές συμμετείχαν στο τουρνουά των Ιώνων που έγινε το Σάββατο έστα ανοιχτά γήπεδα της Φάρκαινας.  Ψυχή της διοργάνωσης ο αθλητής της ομάδας Νίκος Βίλλας που με την εμπειρία του σε παρόμοιες διοργανώσεις έτρεξε το οργανωτικό μέρος της όλης προσπάθειας !
Με ανακοίνωση τους οι Ιώνες ευχαριστούν «τον Δήμο Χίου για την παραχώρηση του χώρου και προσωπικά στον κύριο Στεφάνου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης τα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών ΚΟΥΜΗΣ. Επίσης την CHIOS FARM, το γυμναστήριο ΗΡΑΚΛΗΣ, την κάβα VINIUS, το πιττάδικο ΑΕΛΛΑ, την φιλοξενία των γηπέδων 5χ5 των κ.κ. Μαυράκη - Τσακού, την αντιπροσωπεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ για τα νερά στους αθλητές, και μια μεγάλη σειρά από χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για τους νικητές όσο και την υποστήριξη τους προς το σωματείο.
Ευχαριστούμε επίσης τον διαιτητή Στέλιο Μυλώνα που δέχτηκε να σφυρίξει όπως και τους δόκιμους διαιτητές Λευτέρη Μπλάτζιο και Ειρήνη Αρνίδη.
Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους του αθλητές που αγωνίστηκαν στις τέσσερις κατηγορίες παρά την ζέστη που επικρατούσε».
Νικητές στην κατηγορία δημοτικού ήταν η ομάδα DREAM TEAM, στην κατηγορία γυμνασίου η ομάδα ΑΠΑΙΧΤΟΙ, στην κατηγορία λυκείου η ομάδα GISIRIO, και στην κατηγορία ανδρών η ομάδα NECTARINI 1.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση