6.5.2016 11:54

Τρικυμίες για τον Ποσειδώνα

ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ` ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μετά τη διακοπή λόγω των γιορτών οι παίκτες του Ποσειδώνα επέστρεψαν στο γήπεδο και συνεχίζουν την προετοιμασία  για τους αγώνες μπαράζ όπου θα διεκδικήσει την άνοδο του στη Γ` Εθνική κατηγορία. Ο όμιλος του πρωταθλητή Χίου είναι πολύ δύσκολος και η αποστολή της ομάδας του Λεωνίδα Ευθυμίου  αφού οριστικοποιήθηκαν  σημαντικές απουσίες, οι οποίες δημιουργούν στην ομάδα σοβαρότατο επιθετικό πρόβλημα. Ο Λευτέρης Παπαλάνης που στην τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως αμυντικός έχει γνωστές επιθετικές ικανότητες θα απουσιάζει εκτός Χίου και ο Στέφανος Πελαντής είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.  Ταυτόχρονα η απουσία και του  Βασίλη Ρε που έχει ακολουθήσει το επάγγελμα του ναυτικού και έχει μπαρκάρει, στερεί ένα ακόμη πολύτιμο όπλο από την επίθεση της ομάδας των Καρδαμύλων. Τραυματίας είναι ακόμη και ο Σάκης Νιάκας, ο οποίος όμως θα αγωνιστεί ακόμη και με ενέσεις αν χρειαστεί και στη συνέχεια θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμη και στο χειρουργείο.

 Στους αγώνες του 10ου Ομίλου που αρχίζουν στις 15 Μαίου και ολοκληρώνονται στις 5 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της  ΕΠΣ Κυκλάδων Πανθηραϊκό Σαντορίνης, τον πρωταθλητή Λέσβου  Αίγειρο Μυστεγνών   και την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσων ομάδα της Ρόδου.

 

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Αγωνιστική

 

Κυριακή 15/05/16

Αίγειρος Μυστεγνών – Πανθηραϊκός

Ποσειδώνας Καρδαμύλων – ΑΣ Ρόδου

 

2η Αγωνιστική

 

Τετάρτη 18/05/16

Πανθηραϊκός – Ποσειδώνας Καρδαμύλων

ΑΣ Ρόδου – Αίγειρος Μυστεγνών

 

3η Αγωνιστική

 

Κυριακή 22/05/16

Ποσειδώνας Καρδαμύλων – Αίγειρος Μυστεγνών

Πανθηραϊκός – ΑΣ Ρόδου

 

4η Αγωνιστική

 

Τετάρτη 25/05/16

ΑΣ Ρόδου – Ποσειδώνας Καρδαμύλων

Πανθηραϊκός – Αίγειρος Μυστεγνών

 

5η Αγωνιστική

 

Κυριακή 29/05/16

Ποσειδώνας Καρδαμύλων – Πανθηραϊκός

Αίγειρος Μυστεγνών – ΑΣ Ρόδου

 

6η Αγωνιστική

 

Κυριακή 05/06/16

Αίγειρος Μυστεγνών – Ποσειδώνας Καρδαμύλων

ΑΣ Ρόδου – Πανθηραϊκός

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ