23.12.2018 19:21

Τριγμοί στο ΝΟΧ με παραίτηση Μικέδη

Όπως είναι γνωστό, η κατάσταση στην ομάδα του νησιού της μαστίχας δεν είναι καλή, από άποψης συγκομιδής βαθμών και φυσικά βαθμολογικής θέσης.
Η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα, φέτος ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες έφυγαν.
Την κατάσταση ανέλαβε να σώσει ο «γνωστός ύποπτος» σε τέτοιες περιπτώσεις (το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν) Μάκης Μικέδης.
Ο Μάκης προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα πάλευε για την παραμονή, αφού χρήματα δεν υπήρχαν πολλά.
Η ομάδα δεν πήγε καλά μέσα στο 2018 και για αυτό αποφασίστηκε να έρθουν 2 ξένοι, οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν από την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου και μετά (από 12/1/19).

Ο αγώνας όμως με το Π. Φάληρο ήταν όπως φαίνεται καθοριστικός. Μετά το τέλος του, ο Μ. Μικέδης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από το έκτακτο Δ.Σ. του ομίλου.
Στην σκέψη των διοικούντων υπήρξαν κάποια ονόματα, αλλά όπως όλα δείχνουν, την ομάδα θα αναλάβουν ο Μικές Τέτερης (βοηθός του Μικέδη) μαζί με τον Γιώργο Ντόσκα που είναι υπεύθυνος στους έφηβους.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα αύριο, αφού η ομάδα έχει παιχνίδι πολύ κρίσιμο στην Θεσσαλονίκη με τον ΟΦΘ στις 5/1/2019 και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
Με την αναμονή μάλιστα των 2 ξένων (ενός Βραζιλιάνου περιφερειακού και του γνωστού από πέρυσι Ρουστάμοφ), η συσπείρωση είναι υπεραπαραίτητη, προκειμένου η Χίος να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 και του χρόνου.
Να σας υπενθυμίσω, ότι φέτος η ομάδα της Χίου κλείνει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α1 και είναι η μόνη που τα έχει καταφέρει, μετά τον Ολυμπιακό, αφού όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος (Εθνικός, Γλυφάδα, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Π. Φάληρο, Χανιά, ΝΟΠ και άλλοι), έχουν κατά καιρούς υποβιβαστεί, ή έχουν ανέλθει στην Α1 πιο μετά (Βουλιαγμένη)

(πηγή: www.aquaticsplanet.com)

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ