Αθλητισμός

23/12/18 19:21

τελ. ενημ.: 24/12/18 11:03

Τριγμοί στο ΝΟΧ με παραίτηση Μικέδη

Όπως είναι γνωστό, η κατάσταση στην ομάδα του νησιού της μαστίχας δεν είναι καλή, από άποψης συγκομιδής βαθμών και φυσικά βαθμολογικής θέσης.
Η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα, φέτος ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες έφυγαν.
Την κατάσταση ανέλαβε να σώσει ο «γνωστός ύποπτος» σε τέτοιες περιπτώσεις (το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν) Μάκης Μικέδης.
Ο Μάκης προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα πάλευε για την παραμονή, αφού χρήματα δεν υπήρχαν πολλά.
Η ομάδα δεν πήγε καλά μέσα στο 2018 και για αυτό αποφασίστηκε να έρθουν 2 ξένοι, οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν από την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου και μετά (από 12/1/19).

Ο αγώνας όμως με το Π. Φάληρο ήταν όπως φαίνεται καθοριστικός. Μετά το τέλος του, ο Μ. Μικέδης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από το έκτακτο Δ.Σ. του ομίλου.
Στην σκέψη των διοικούντων υπήρξαν κάποια ονόματα, αλλά όπως όλα δείχνουν, την ομάδα θα αναλάβουν ο Μικές Τέτερης (βοηθός του Μικέδη) μαζί με τον Γιώργο Ντόσκα που είναι υπεύθυνος στους έφηβους.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα αύριο, αφού η ομάδα έχει παιχνίδι πολύ κρίσιμο στην Θεσσαλονίκη με τον ΟΦΘ στις 5/1/2019 και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
Με την αναμονή μάλιστα των 2 ξένων (ενός Βραζιλιάνου περιφερειακού και του γνωστού από πέρυσι Ρουστάμοφ), η συσπείρωση είναι υπεραπαραίτητη, προκειμένου η Χίος να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1 και του χρόνου.
Να σας υπενθυμίσω, ότι φέτος η ομάδα της Χίου κλείνει 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α1 και είναι η μόνη που τα έχει καταφέρει, μετά τον Ολυμπιακό, αφού όλες οι μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος (Εθνικός, Γλυφάδα, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Π. Φάληρο, Χανιά, ΝΟΠ και άλλοι), έχουν κατά καιρούς υποβιβαστεί, ή έχουν ανέλθει στην Α1 πιο μετά (Βουλιαγμένη)

(πηγή: www.aquaticsplanet.com)

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση