Αθλητισμός

13/10/15 16:44

τελ. ενημ.: 13/10/15 16:44

Τρείς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων

Ο Γ. ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΥΓΙΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Να γίνει γρήγορα καλά και να επανέλθει υγιής στα γήπεδα, ελπίζει μιλώντας στον «π» ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Κανάρη Γιώργος Αγριμάκης, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που   στιγμάτισε τον αγώνα του Κανάρη στη Σπάρτη. Ο Μυτιληνιός αμυντικός που αγωνίζεται στην ομάδα των Νενήτων δανεικός από την Καλλονή έως τώρα στις τρείς πρώτες  αγωνιστικές ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης έπεσε στο χορτάρι και από την αντίδραση του έγινε φανερό ότι ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός. Το κάταγμα περόνης διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Στο πόδι του τοποθετήθηκε γύψος, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Γενική Κλινική Καλλιθέας Αθηνών και χτές επρόκειτο να χειρουργηθεί. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον τρείς  μήνες 3.

Γ. Αγριμάκης : «Περίεργος …»

 «Ήταν περίεργος ο τραυματισμός μου, είναι σοβαρός  και οι γιατροί μου είπαν ότι  μετά το χειρουργείο  θα παραμείνω εκτός αγώνων για τρείς μήνες περίπου. Τραυματίστηκα όταν μετά από πήδημα για κεφαλιά τζαρτζαρίστηκα και όταν πάτησα στο χορτάρι,  το πόδι μου κόλλησε κάτω. Δεν είχε λάσπη, το χόρτο ήταν φυσικό, για αυτό είναι παράξενο που χτύπησα τόσο σοβαρά. Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο, μακάρι να γίνω καλά και να επανέλθω γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του Κανάρη, είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον είναι θαυμάσιο.

Μετά το χειρουργείο  μάλλον θα πάω στη Λέσβο να κάνω εκεί την θεραπεία και την  αποκατάσταση. Στη Χίο θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμος να μπω και πάλι στις προπονήσεις, αρκεί να βοηθήσουν και τα τραύματα».

*Η Διοίκηση του Κανάρη και ο πρόεδρος της ομάδας Τ. Ταναΐνης με δηλώσεις τους, εύχονται στον αθλητή Αγριμάκη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να βρεθεί ξανά μέσα στο γήπεδο.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση