7.4.2017 18:09

Τρέχει για το MAKE–A–WISH ο Χρ. Μερούσης

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11.30 στη Γλυφάδα

Από τη Χίο στην Αθήνα κι από εκεί το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας, ο Χριστ. Μερούσης θα κάνει τον πιο… ωραίο μαραθώνιο της ζωής του. Ο «εθνικός» μας μαραθωνοδρόμος προστίθεται στις τάξεις των αθλητών που στηρίζουν την προσπάθεια των Βίκος Street Relays.

«Προσωπικά για μένα η παρουσία και η συμμετοχή στον πρώτο φετινό αγώνα των Βίκος Street Relays αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή, σε μια δύσκολη χρονιά, όπου κάποια προβλήματα υγείας με κράτησαν πίσω. Όμως, όταν ξέρεις ότι θα τρέξεις για ιερό σκοπό, όπως συμβαίνει με τις σκυταλοδρομίες και τον αγώνα δρόμου της Γλυφάδας, τότε οφείλεις να είσαι εκεί».

Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γλυφάδα, την Κυριακή 9 Απριλίου, με εκκίνηση στις 11:30 μπροστά από το παλιό Δημαρχείο στην παραλία Γλυφάδας.

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, αθλητές, μικρά παιδιά ακαδημιών συλλόγων, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παρέες, φίλοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι θα τρέξουν προκειμένου να ενισχύσουν και φέτος έναν ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό, που πάντα συνοδεύει την τέλεση των «Βίκος» Street Relays – κι αυτή τη φορά αφορά το κοινωνικό έργο του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ