Αθλητισμός

22/9/15 16:01

τελ. ενημ.: 22/9/15 16:01

Τούρκος εσύ και ’γώ Ρωμιός…

ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων  σύσφιξης των σχέσεων  Ελλάδας και Τουρκίας μέσα από πολιτισμικές και αθλητικές δράσεις, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου/ Βροντάδου και η  Περιφερειακή Ενότητα Χίου, διοργάνωσαν το Σαββάτο στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου Βροντάδου και ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Akhisar Belediyespor – Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ, της Τουρκίας. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν  στην οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε όσους συμμετείχαν στο δρώμενο, ήταν το σκορ. Παίχτες, φίλαθλοι και παράγοντες των ομάδων χάρηκαν τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις, οι οποίες άρχισαν με βραβεύσεις,  με ανταλλαγές αναμνηστικών πλακετών και κοινές φωτογραφήσεις.

Οι νικητές

Ο κοινωνικός χαρακτήρας της εκδήλωσης αναδείχθηκε ιδιαίτερα με την αναμέτρηση των  ποδοσφαιρικών ομάδων της «Κιβωτού του Κόσμου» και της Ακαδημίας του Βροντάδου. Νικήτρια αναδείχθηκε η Κιβωτός με σκορ 4-1.

Ραντεβού

Το δρώμενο ολοκληρώθηκε με το κυρίως πιάτο. Οι παλαίμαχοι της Akhisar Belediyespor – Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ επικράτησαν με σκορ 2-6, αλλά αυτό είχε τη μικρότερη σημασία. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2016.

Τιμή

Η σημαντικότερη βράβευση των εκδηλώσεων ήταν οι απονομή αναμνηστικής πλακέτας και δύο  φωτογραφικών πόστερ στον Γιώργο Ρε, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τα χρώματα της ομάδας των Τούρκων παλαιμάχων. Ο Βρονταδούσης παλαίμαχος έχει γραφτεί στην ιστορία ως  ο μόνος Χιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει μεταγραφεί και αγωνισθεί στην Τουρκία.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση