Αθλητισμός

26/6/15 13:40

τελ. ενημ.: 26/6/15 14:03

Τούμπες, ρόδες και κατακόρυφα [BINTEO]

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ “ΜΕΛΕΚΟΣ HEALTH CLUB”

Με την επίδειξη της δουλειάς του στη σάλα του Κλειστού Γυμναστήριου,  ολοκλήρωσε  τη Δευτέρα το ετήσιο κύκλο της λειτουργίας του λειτουργία του το τμήμα Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του Γυμναστήριου «Μελέκος  Health club».                           

Τα εξήντα μικρά και μεγάλα  παιδιά, με την επιμέλεια της Μαρίας Μάλαντη και της  Κλαίρης Κάβουρα απέδειξαν ότι δούλεψαν αποδοτικά όλη τη σεζόν και κέρδισαν επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού που γέμισε τις κερκίδες. Οι αθλητές έκαναν επίδειξη  της δουλειάς που κάνουν στις προπονήσεις,  παρουσίασαν τις καλύτερες και δυσκολότερες ασκήσεις, αλλά δεν περιορίστηκαν στα τετριμμένα.                                                                               Οι μεγαλύτεροι  και εμπειρότεροι  παρουσίασαν μεταξύ των άλλων και αρκετά  δύσκολες  ασκήσεις  ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής. Το  ασκησιολόγιο συνδυάστηκε περίφημα  με μουσική και χορογραφίες που αποδόθηκαν άψογα από «μαθητές καλών δασκάλων», όπως είπε χαρακτηριστικά στο τέλος γυμναστής που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Τα όνειρα

Η διεύθυνση μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε με  έξι αθλητές και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε την αθλητική  ταυτότητα και τους στόχους τους

Η Σγουραλή Χρυσαυγή ασχολείται 14 χρόνια με την ενόργανη και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο. Είναι υποψήφια  της  γυμναστικής ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ).

Η Δαλέζιου Αναστασία ασχολείται με την ενόργανη και τη ρυθμική από πολύ μικρή, είναι φοιτήτρια και θα διατηρήσει ως χόμπι την επαφή της με το άθλημα.

Η Μιχαέλα Γιαγιά είναι από τις μικρότερες της σχολής, ασχολείται  6 χρόνια και το όνειρο της είναι να γίνει χορεύτρια

Ο Τριχώνας Μαρίνος είναι ο μόνος άνδρας της σχολής. Ασχολείται με την ενόργανη, ξεκίνησε αρχικά την ενασχόληση του με το άθλημα για την ελευθερία που παρέχει, τονίζει ότι  αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα στον αέρα είναι κάτι υπέροχο, στόχος του είναι … να μένει παραπάνω ώρες στον αέρα.

Η Σκαλιστή Αγγελική ασχολείται με την ενόργανη   9 χρόνια, έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, ασχολείται με πολλά άλλα αθλήματα και γενικότερα έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες της

Η Λορέντζου Ευαγγελία αθλείται  μόνο δύο χρόνια, αλλά όπως λέει έχει καταφέρει πολλά γιατί έχει…πεισμώσει. Δεν ξέρει αν θα ασχοληθεί επαγγελματικά και την συναρπάζει η συνεργασία με τους συναθλητές της.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση