Αθλητισμός

9/5/14 20:30

τελ. ενημ.: 9/5/14 20:30

Του μένει η εμπειρία

ΜΕ 10 -7 ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΙΟΣ ΧΙΟΥ

Η Βουλιαγμένη νίκησε στο Ρέστειο κολυμβητήριο  την τυπικά γηπεδούχο Χίο με σκορ 7-10 για τον 2ο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε την πρόκριση στον αυριανό μεγάλο τελικό (20.30) όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για 6η φορά στην ιστορία του θεσμού.

Η ομάδα του ΝΟΒ προκρίθηκε έτσι στον 13ο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της και θα διεκδικήσει το 4ο της τρόπαιο στη διοργάνωση.

Βουλιαγμένη και Χίος συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε φάιναλ φορ μετά τον τελικό του 2012 στο Αργοστόλι όπου ο ΝΟΒ είχε επικρατήσει με 6-4, και 3η συνολικά μετά και το μικρό τελικό του 2000 στη Νίκαια.

Η Βουλιαγμένη αγωνίστηκε χωρίς τους Μασμανίδη, Κοπελιάδη, Καπετανάκη, Ποταμιάνο, Ζερβεδά και Αλβέρτη λόγω της παρουσίας τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Νέων με την Εθνική Ομάδα.

Απουσίασαν επίσης  για το ΝΟΒ ο Ελμισιάν -λόγω τραυματισμού- και ο Μπεριστιάνος από πλευράς ΝΟΧ -λόγω του ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

 

Χίος – Βουλιαγμένη 7-10

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 1-4, 2-1

 

Χίος (Μάκης Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος, Δερβίσης 2, Κώστας, Παππάς, Αλάτσης, Κανδιόγλου 2, Πισσίας, Ντούλος 2, Φουντούλης Γ., Φάζος, Γαβαλάς Γ. 1, Γαλανόπουλος, Σωτηράκης, Καλάργυρος

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούβης, Βελώνιας, Μαυρωτάς, Κουλιεράκης 2, Αφρουδάκης Χ. 4, Καρούντζος 1, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας 2, Χελιουδάκης, Κουρουβάνης.

http://www.waterpolonews.gr/

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση