Αθλητισμός

24/10/18 23:11

τελ. ενημ.: 24/10/18 23:14

Το όπιο των λαών νάρκωσε και το κοινό της Χίου

Αν ο Μαρξ κινούνταν σήμερα ανάμεσα μας, πολύ πιθανά στη θέση των θρησκειών θα τοποθετούσε το ποδόσφαιρο ως το όπιο των λαών. Κάπως έτσι κι ο λαός της Χίου ναρκώθηκε σήμερα από τη λάμψη ινδαλμάτων μιας άλλης εποχής, συγκεκριμένα της περασμένης δεκαετίας, κι … άναψε κερί στην ποδοσφαιρική τεχνική κατάρτιση των Τσιάρτα, Μπασινά, Γκόγκιτς, Γεωργάτου κ.α..

Στο δημοτικό στάδιο έγινε το αδιαχώρητο. Οι τρεις κερκίδες γέμισαν ασφυκτικά και το πιο σημαντικό ήταν ότι στο γήπεδο βρέθηκε ένα κράμα οπαδών. Οι αυθεντικοί ποδοσφαιρόφιλοι, οι … γιαλαντζί που ήρθαν για μια φωτογραφία στο fb με τον Αποστολάκη, ως το γκομενάκι που κάπου άκουσε ότι ο Ζαγοράκης, παρά το χρονάκια του, παραμένει … γκόμενος.

Όλο αυτό το χαρμάνι δικαίωσε την ανάληψη της ευθύνης από τη Μικρασιατική, πιστοποίησε ότι ο κόσμος του νησιού προσδοκά καλύτερες ποδοσφαιρικές μέρες από τις μεταξύ μας κλωτσοπατηνάδες στα τοπικά πρωταθλήματα και χάρηκε ένα απόγευμα διαφορετικό από τα άλλα.

Μας χρειάζονταν μια τέτοια ανάπαυλα, κάποιοι κιόλας θεωρούν ότι πήραμε σαν τόπος πόντους επειδή κλώτσησε το τόπι στο γήπεδο μας ο Φύσσας και ο Βόκολος… Είπαμε, το ποδόσφαιρο είναι το σύγχρονο όπιο των λαών και στη μαστούρα μας πάνω δεν κάνει να χαλάμε σε κανέναν την ευχαρίστηση.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση