Αθλητισμός

22/12/14 19:53

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:19

Θυμήθηκαν τα παλιά

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Λ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Βετεράνων και Ανεξαρτήτων στη μνήμη του κ. Λεόντιου Χριστοφορίδη που διοργάνωσε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Παγχιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΒΑΟΛ. Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα παλιοί αθλητές θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια που αγωνίζονταν στα τραπέζια αλλά και κόσμος ο οποίος ήρθε να απολαύσει την διασκέδαση του παιχνιδιού ( Ανεξάρτητοι ). Παρόλο την μακρόχρονή απουσία τους από το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το επίπεδο των αθλητών ήταν καλό προσφέροντας έτσι πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους - οι οποίοι είχαν γεμίσει τις κερκίδες με τις οικογένειές τους - με αμφίρροπους και εντυπωσιακούς αγώνες δείχνοντας σε όλους ότι η τέχνη της ρακέτας όσα χρόνια και να περάσουν δεν ξεχνιέται .

Στη κατηγορία των βετεράνων συμμετείχαν 28 αθλητές και στους ανεξάρτητους 12 . Στην πρώτη φάση των αγώνων οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε ομίλους των τριών ή των τεσσάρων ατόμων και οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου προκρίνονταν στη φάση των αγώνων  νοκ-αουτ.

Αναλυτικά οι νικητές των αγώνων:

Βετεράνοι:

1ος Μισόβουλος Κωνσταντίνος

2ος Καραμούζος Ανδρέας

3ος Καρατζάνος Παναγιώτης

Ανεξάρτητοι:

1ος Μπουλάς Σπυρίδων

2ος Γουρλής Νικόλαος

3ος Κουτούρας Εμμανουήλ

Σε όλους όσους αγωνίστηκαν δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και αναμνηστικά διπλώματα ενώ με το πέρας των αγώνων έγιναν και κληρώσεις για διάφορα δώρα. Στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να ξαναζήσουν όμορφες στίγμες μέσα από το άθλημα που έχουν αγαπήσει και  ευχήθηκαν να ξαναγίνει το τουρνουά και του χρόνου.

«Ο Παγχιακός Γ. Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά ,τους αθλητές του Συλλόγου μικρούς και μεγάλους που βοήθησαν, την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ που ήταν ο μεγάλος χορηγός των αγώνων, τα καταστήματα ADMIRAL και GPSposrts  για την χορηγία των δώρων που κληρώθηκαν ,το γραφιστικό γραφείο  Think+ , τον κ.Σγούτα Νικόλαο για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης καθώς και το Ν.Π. του Δήμου Χίου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΒΑΟΛ.

Οι άνθρωποι του Παγχιακού Γ.Σ. εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία ανανεώνοντας για του χρόνου το επόμενο ραντεβού των Βετεράνων και Ανεξαρτήτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Σωματείου.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση