7.11.2014 13:22

Θα τρέξει για το γιo του

Ο ΧΡ. ΜΕΡΟΥΣΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Με ένα επιπλέον όπλο θα τρέξει στο Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή ο Χριστόφορος Μερούσης και για έναν επιπλέον λόγο θα προσπαθήσει να διακριθεί. Το όπλο είναι ο γιος που έφερε στον κόσμο η γυναίκα του Ισιδώρα Γεωργούλη , το πρώτο τους παιδί και ο λόγος είναι ότι θέλει να αφιερώσει τον αγώνα στον νεογέννητο διάδοχο και στη γλυκιά σύντροφο της ζωής του, που τον έχει κάνει τόσο χαρούμενο!

Ο Χριστόφορος έγινε πατέρας μόλις την περασμένη Παρασκευή, ο απόγονος μεταφέρθηκε στο σπίτι του μόλις χθες, αλλά ήδη ο ευτυχής πατέρας κάνει σχέδια.

«Θα του αφιερώσω τον αγώνα και την προσπάθεια, αν συνοδευτούν και με νίκη, θα είναι το καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα, θα προσπαθήσω να νικήσω και να ανέβω στο βάθρο με τη δύναμη και την ελπίδα που μου δίνει και ο νεογέννητος γιος μου».

Το τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας αντιμετώπισε κάποια προβλήματα που τον έφεραν λίγο πίσω, αλλά τώρα έχει συνέλθει και είναι πανέτοιμος για τον επίπονο αγώνα της Κυριακής.

«Έως ένα σημείο προετοιμάστηκα καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης που έπρεπε να είμαι κοντά στη γυναίκα μου, οι καιρικές μεταβολές και μια ίωση με έφεραν πίσω. Τώρα όμως έχω συνέλθει και στον αγώνα θα είμαι όπως πρέπει».

Όλη η προετοιμασία έγινε στη Χίο επειδή έπρεπε να είναι κοντά στη σύζυγο του.

Πολύτιμο χορηγό έχει πάντα στο πλευρό του την οικογένεια των εφοπλιστών Φαφαλιών, σημαντικά τον βοηθάει η εταιρία αθλητικών ειδών New balance και αποδοτικά τον υποστηρίζει η Φάρμα Παμφυλίδα

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ